«Μυστικές» συναντήσεις Στουρνάρα με πολιτικούς αρχηγούς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Μυστικές» συναντήσεις Στουρνάρα με πολιτικούς αρχηγούς

Σε άτυπες κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης προχώρησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας μετά το «ναυάγιο» στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που εξανέμισε κάθε ελπίδα εθνικής συνεννόησης.

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, ο κεντρικός τραπεζίτης επιχειρεί σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με πρόσωπα-κλειδιά των κομμάτων να επιτύχει πολιτική σύγκλιση που θα διασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο κ. Στουρνάρας συναντήθηκε ατύπως το προηγούμενο διάστημα με τον Αντώνη Σαμαρά, τη Φώφη Γεννηματά, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Συχνή επικοινωνία έχει, επίσης, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον Βασίλη Λεβέντη εφόσον του το ζητήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Καθίσετε σε ένα τραπέζι και προσπαθήστε να τα βρείτε. Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγυρίσματα» φέρεται να ήταν η παραίνεσή του στους πολιτικούς που συνάντησε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider