Πέρασε το νομοσχέδιο, τριγμοί στην κυβερνητική πλειοψηφία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέρασε το νομοσχέδιο, τριγμοί στην κυβερνητική πλειοψηφία

Με 153 ψήφους υπέρ πέρασε από την ολομέλεια της βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, επιφέροντας ωστόσο σοβαρούς τριγμούς στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Συνολικά ψήφισαν 290 βουλευτές, με τους 137 να καταψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο. Επί της αρχής υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ καταψήφισαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Με 153 μένει η κυβέρνηση

Στους 153 έπεσε η κυβερνητική πλειοψηφία, μετά τις διαρροές που υπήρξαν κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στάθης Παναγούλης επέλεξε να απουσιάσει εκφράζοντας τη διαφωνία του, με αποτέλεσμα να τον διαγράψει ο Αλέξης Τσίπρας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες καταψήφισε ο Νίκος Νικολόπουλος, κίνηση η οποία ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να προχωρήσει στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider