Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα ανακαλύψατε τα μη επανδρωμένα πληκτρολόγια

Μαρία Νταλιάνη
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα ανακαλύψατε τα μη επανδρωμένα πληκτρολόγια
Να καταδικάσει  τα ‘τρολ του διαδικτύου’ κάλεσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο Πρωθυπουργός κατά την δευτερολογία του

Να καταδικάσει τα ‘τρολ του διαδικτύου’ κάλεσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο Πρωθυπουργός λέγοντάς «κύριε Τσίπρα ανακαλύψατε τα μη επανδρωμένα πληκτρολόγια, αφού μιλάτε για αυτά λες και γράφουν από μόνα τους». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε το γάντι στον κ. Τσίπρα καλώντας τον να αποκαλύψει «ποιο είναι το ένοχο μυστικό» που δήθεν τον συνδέει με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη- ένα ‘γάντι’ που ο κ. Τσίπρας απέφυγε να σηκώσει στην δική του δευτερολογία λέγοντας απλώς ‘κρατήστε την υπουργό σας θα την αλλάξουμε εμείς μετά τις εκλογές’.

«Ζήτησα από Μακάριο Λαζαρίδη να ανακαλέσει τα όσα έγραψε (σσ κίναιδος)» είπε ο κ. Μητσοτάκης στην δευτερολογία του. «Εσείς θα ζητήσετε κ. Τσίπρα από τον κ. Πολάκη να κάνει το ίδιο; Θα αποδείξετε έμπρακτα ότι Τσίπρας και Πολάκης και Βαξεβάνης δεν είναι το ίδιο πράγμα; Μην κρύβεστε πίσω από την σοβαροφάνειά σας» είπε ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας παρέθεσε σειρά αναρτήσεων της κ. Ειρ. Αγαπηδάκη στο διαδίκτυο το ’16 και ’17 ενώ υπογράμμισε ότι χάρις το διαδίκτυο βγήκαν στην δημοσιότητα τα «σκοιλ ελικικου, οι μάσκες στα σχολεία, ο Διαματάρης». «Χρεώνετε σε εμάς την επιθετικότητα στο διαδίκτυο ενώ εσείς είστε έξω από αυτά. Δεν είπατε τίποτα για την μέγιστη αθλιότητα του Χρυσοχοϊδη που είπε ότι ο Συριζα έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι δεν είπατε μια κουβέντα και επιλέξατε να κάθετε στα κυβερνητικά έδρανα η κ., Αγαπηδάκη και μας μιλάτε εδώ για τρολ του διαδικτύου; Προφανώς δεν έχετε εικόνα τι έχετε μαζέψει γύρω σας» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Πράγματι έχουν γραφτεί πολύ σκληρά πράγματα στο διαδίκτυο και για εσάς και για εμένα» τόνισε κλείνοντας την συζήτηση ο Πρωθυπουργός, ενώ απαντώντας στις αιχμές για την κ. Αγαπηδάκη υπογράμμισε ότι αυτά τα έγραφε «ως απλός πολίτης και όχι ως δημόσιο πρόσωπο». Στην συνέχεια ο Πρωθυπουργός διάβασε αναρτήσεις που επέκριναν προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. «Ξέρετε ποιος τα έγραψε αυτά κύριε Τσίπρα; Ο κ. Ραγκούσης πριν έρθει σε εσάς».

Ευθύνες για αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες

Στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση Συριζα λίγο πριν τις εκλογές του ’19 άλλαξε τους Ποινικούς Κώδικες σε ότι αφορά τις ποινές του βιασμού κατεβάζοντας μεν τα 20 χρόνια σε 15 αλλά με ελάχιστη κτίση ποινής, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «όπως όλοι ξέρουμε για τους καταδικασμένους ισχύει η ευμενέστερη ποινή ακόμα και για νόμο που ίσχυσε μια μέρα. Εμείς όταν αναλάβαμε αυστηροποιήσαμε τις ποινές, εσείς όμως κ. Τσίπρα δεν το ψηφίσατε αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Θα πούμε σκληρές αλήθειες, κ. Τσίπρα πάρτε θέση απέναντι στη λάσπη

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider