Βουλή: Συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βουλή: Συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού
Η συζήτηση θα αρχίσει στις 17:00 με αγόρευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, σε επίπεδο πολιτικών αχηγών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Βουλή.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί έπειτα από πρωτοβουλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά και όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, η συζήτηση θα αρχίσει στις 17:00 με αγόρευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί, χωρίς να διεξαχθεί ψηφοφορία, σε μία συνεδρίαση.

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης κατατέθηκαν στη Βουλή προς κύρωση το Σάββατο και περιλαμβάνουν:

  1. μέτρα για τις έκτακτες ανάγκες του ΕΣΥ λόγω κορονοϊού, τη στήριξη της αγοράς εργασίας και τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας
  2. μέτρα για την ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών, την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας των σχολικών μονάδων, τη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων και της αγοράς εργασίας και την ενίσχυση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προς αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID - 19, καθώς και μέτρα για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Εύβοιας που επλήγησαν κατά τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου 2020.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider