Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις για τον Ανασχηματισμό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις για τον Ανασχηματισμό
Σε λίγη ώρα οι ανακοινώσεις για τις λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ανακοινώσεις για τις λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα, στις 12:00, από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα:

Ειδικότερα, στις 12:00 το μεσημέρι, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας θα ανακοινώσει από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, τις λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα, οι οποίες θα είναι περιορισμένης εμβέλειας και θα έχουν ως φόντο το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, κανένας υπουργός δεν πρόκειται να φύγει από τη θέση του και οι βασικές αλλαγές θα αφορούν στην ισχυροποίηση του Θεόδωρου Σκυλακάκη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού που θα είναι υπεύθυνος για το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ αναμένεται και η αναβάθμιση του Νίκου Παπαθανάση στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης με αντικείμενο τη βιομηχανία.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή θα υπάρξει και στην Προεδρία της κυβέρνησης, δηλαδή στην υποστηρικτική δομή του πρωθυπουργού. Οι ΓΓ Συντονισμού συγχωνεύονται πλέον σε μια ενιαία Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου με σκοπό τη βελτιστοποίηση του συντονισμού των κυβερνητικών πολιτικών ενόψει και των νέων αναγκών που δημιουργεί το Ταμείο Ανάκαμψης και η επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider