Έρευνα GPO: Πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης ο Βασίλης Κικίλιας με 58,5%

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρευνα GPO: Πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης ο Βασίλης Κικίλιας με 58,5%
Όσον αφορά την δημοφιλία των υπουργών της κυβέρνησης στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον Υπ. Υγείας Β. Κικίλια με 58,5% στις θετικές απόψεις.

Την πρωτιά μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κερδίζει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στη δημοσκόπηση της GPO.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πανελλαδικής έρευνας, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο υπουργός Υγείας φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις, όσον αφορά στις θετικές απόψεις των πολιτών, όσον αφορά στο έργο των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον Υπ. Υγείας Β. Κικίλια με 58,5% θετικές απόψεις και ακολουθούν ο Υπ. Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος και ο Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκης με 55%, ο Υπ. Εξωτερικών Ν. Δένδιας με 54,1%, ο Υπ. Οικονομικών Χρ. Σταικούρας με 53,6% και ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδης με 53,5%.

Διαβάστε επίσης:

Με μικρότερα ποσοστά δημοφιλίας ακολουθούν οι Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Πέτσας, Βορίδης, Γεραπετρίτης, Χατζηδάκης, Καραμανλής, Κεραμέως, Βρούτσης, Πλακιωτάκης, Πικραμένος, Τσιάρας, Θεοχάρης, Μενδώνη και Μηταράκης.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ποσοστά δημοφιλίας για τους υπουργούς της κυβέρνησης:

insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider