Tσίπρας: Η Ελλάδα εκφράζει τη στήριξή της στον γαλλικό λαό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tσίπρας: Η Ελλάδα εκφράζει τη στήριξή της στον γαλλικό λαό

Τα βαθιά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και τη στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον γαλλικό λαό εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μήνυμα του προς τον Γάλλο πρόεδρο, Fr. Hollande, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

"Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζω τη στήριξη μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον γαλλικό λαό", είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Γάλλο πρόεδρο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Αλλά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε στον πρόεδρο της Γαλλίας την αμέριστη συμπαράστασή του για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, και τον παρακάλεσε να διαβιβάσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Τα θερμά συλλυπητήρια της στη γαλλική κυβέρνηση και στον «φίλο γαλλικό λαό» εκφράζει και τo υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνοντας πως η Ελλάδα θα είναι πάντα στο πλευρό του. Το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει στην ανακοίνωση πως «σύσσωμος ο ελληνικός λαός είναι συγκλονισμένος από τις άνανδρες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα, προ ολίγου, στο Παρίσι» και τονίζει πως οι επιθέσεις αυτές δεν είναι επιθέσεις μόνο κατά της Γαλλίας, είναι επιθέσεις κατά όλου του πολιτισμένου κόσμου, κατά της ίδιας της δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider