Ο Δημήτρης Καμμένος καταφέρθηκε κατά του Τέρενς Κουίκ χαρακτηρίζοντάς τον «απατεώνα και προδότη» ενώ επεσήμανε πως μετά την ορκωμοσία του ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μία «παρά φύση έδρα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μια δήλωση νομιμοφροσύνης του κ. Κουίκ και των υπολοίπων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον κ. Κουίκ, είπε πως τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει και εκείνος δεν του είπε ούτε καλημέρα διότι τον θεωρεί «απατεώνα και προδότη» ενώ τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για εξευτελιστική διαδικασία, τονίζοντας πως από τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μία «παρά φύση έδρα».

Μίλησε για απαξίωση του πολιτικού κόσμου ενώ τόνισε πως ο λαός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του εξαιτίας των πολιτικών που έχει ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Καμμένος καταλόγισε ευθύνες και στον Πάνο Καμμένο αναφέροντας πως δεν κατανόησε την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δικών του ανθρώπων.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής συνέχισε του βαρύτατους χειρισμούς βάζοντας στο στόχαστρό του και τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι διέλυσε την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ως κοινός δικτάτορας, χαρακτηρίζοντάς τον «killer».