Οριακή βελτίωση 0,1% για τη βιομηχανική παραγωγή της Γαλλίας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οριακή βελτίωση 0,1% για τη βιομηχανική παραγωγή της Γαλλίας

Κατά 0,1% αυξήθηκε τον Σεπτέμβριο η βιομηχανική παραγωγή στη Γαλλία, παρά την πτώση της τάξης του 0,4% που ανέμεναν οι αναλυτές, ενώ σε ετήσιο επίπεδο, ενισχύθηκε κατά 1,8% ποσοστό σύμφωνο με τις προβλέψεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η βιομηχανική παραγωγή στη Γαλλία τον Αύγουστο είχε σημειώσει άνοδο χάρη στην ισχυρή αύξηση που καταγράφηκε στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία της χώρας Insee, η βιομηχανική παραγωγή στη Νο2 οικονομία της Ευρωζώνης είχε αυξηθεί κατά 1,6% από τον Ιούλιο, έναντι ανόδου μόλις 0,5% που ανέμεναν οι οικονομολόγοι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΑΕΠ: Πώς οι στατιστικές «διορθώσεις» και το επενδυτικό κρεσέντο έσωσαν τη χρονιά

Έξι στους 10 άνεργους αναζητούν δουλειά για πάνω από ένα έτος - Το 92,7% όσων βρίσκονται εκτός αγοράς αρνούνται να δουλέψουν

Πέντε ή έξι καράβια με αργεντινέζικο ηλιόσπορο, αλλάζουν όσα ξέραμε (ή νομίζαμε) για την Mercosur

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider