Θετικοί στον κορονοϊό ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θετικοί στον κορονοϊό ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ (pic)
Το ζεύγος τραμπ είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ είχαν παρευρεθεί και σε προεκλογική συγκέντρωση με πλήθος πολιτών.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Ο ίδιος και η σύζυγος του Μελάνια έκαναν επανηλειμμένα τεστ, μετά από θετικό κρούσμα σε στενή συνεργάτιδα του Λευκού Οίκου.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες είχαν ταξιδέψει όλοι μαζί με το προεδρικό αεροσκάφος, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε μέσω Twitter ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Θα αρχίσουμε τη διαδικασία απομόνωσης και ανάρρωσης αμέσως», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τη διάρκεια της καραντίνας στην οποία θα τεθούν.

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός πρόεδρος αρνούνταν τη σοβαρότητα της πανδημίας του κορονοϊού και έχει εμφανιστεί συστηματικά να μη φορά προστατευτική μάσκα, ακόμα και σε χώρους με μεγάλα πλήθη. Παράλληλα, συνέχισε να διοργανώνει και να παρίσταται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, παρά τις συστάσεις των ειδικών.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider