Τραμπ: Καταλήφθηκε από κακοποιούς η Νέα Υόρκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Καταλήφθηκε από κακοποιούς η Νέα Υόρκη
«Ο κυβερνήτης αρνείται να δεχθεί την προσφορά μου για την κυρίαρχη εθνοφρουρά. Η Νέα Υόρκη έγινε κομματάκια», έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ για τα βίαια επεισόδια.

«Χθες ήταν μία κακή μέρα για τους αδελφούς Κουόμο. Η Νέα Υόρκη καταλήφθηκε από πλιατσικολόγους, κακοποιούς, τη ριζοσπαστική αριστερά και άλλα αποβράσματα» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο κυβερνήτης αρνείται να δεχθεί την προσφορά μου για την κυρίαρχη εθνοφρουρά. Η Νέα Υόρκη έγινε κομματάκια»,συνέχισε στο Twitter, για τα βίαια επεισόδια.

Χθες, Δευτέρα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Τραμπ με τους κυβερνήτες τη Δευτέρα και η οποία διέρρευσε στα αμερικάνικα ΜΜΕ, ο Τραμπ κατηγορεί τους κυβερνήτες για χαλαρή στάση στο θέμα των μαζικών διαδηλώσεων για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Όπως αναφέρει φαίνονται «αδύναμοι και όλος ο κόσμος γελάει μαζί τους». «Πρέπει να επιβάλλεστε, εάν δεν επιβάλλεστε, χάνετε τον χρόνο σας. Θα σας πατήσουν, θα φαίνεστε σαν ένα μάτσο βλάκες. Πρέπει να επιβληθείτε», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που επικαλέστηκε την ηχογράφηση της κλήσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider