Μπαίνει «φρένο» στις ταινίες Star Wars μετά το «The Rise of Skywalker»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπαίνει «φρένο» στις ταινίες Star Wars μετά το «The Rise of Skywalker»
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Μπομπ Ίγκερ, αποκάλυψε πως θα μπει φρένο στην παραγωγή και δημιουργία νέων ταινιών για αρκετό διάστημα μετά το φινάλε του «The Rise of Skywalker».

Μετά από τέσσερις δεκαετίες το μέλλον των ταινιών Star Wars θεωρείται αβέβαιο.

Στις 19 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας η ένατη και τελευταία ταινία «Star Wars: The Rise of Skywalker» με την εταιρεία παραγωγής να σκοπεύει να σταματήσει τις ταινίες για ένα χρονικό διάστημα ρίχνοντας το βάρος σε νέες σειρές και ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα streaming της Disney, το Disney+.

Πληροφορίες για το μέλλον των ταινιών Star Wars έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλoς της Disney, Μπομπ Ίγκερ, που αποκάλυψε πως θα μπει φρένο στην παραγωγή και δημιουργία νέων ταινιών για αρκετό διάστημα μετά το φινάλε του The Rise of Skywalker.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την εταιρεία Atom Tickets, η ταινία «Star Wars: The Rise of Skywalker» αναμένεται να σπάσει τα ταμεία φτάνοντας στην κορυφή του box office. Παρότι η ταινία έχει χάσει λίγη από την αίγλη του παρελθόντος η τελευταία τριλογία που θα συμπληρωθεί από το The Rise of Skywalker αναμένεται να φέρει απίστευτα ποσά στην εταιρεία παραγωγής.

Στις πρώτες 24 ώρες, η ταινία είχε κάνει τις περισσότερες πωλήσεις προπληρωμένων εισιτηρίων από οποιονδήποτε άλλο τίτλο του σίκουελ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider