Σχεδόν 90 εκατ. δολάρια «αξίζει» ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός του 2019

The Rock

Αστρονομικά είναι τα ποσά που κερδίζουν οι πιο καλοπληρωμένοι άνδρες ηθοποιοί του 2019.

Μπορεί να σπανίζουν, πλέον, τα «deal» του 20 - 20 (20 εκατ. δολάρια προκαταβολικά και 20% από τα κέρδη της ταινίας) που συνήθως αφορούσαν ονόματα όπως ο Χάρισον Φορντ και ο Τομ Κρουζ, όμως υπάρχουν ακόμα μερικά ονόματα στο Hollywood που κλείνουν συμφωνίες με αστρονομικά ποσά.

Πρόκειται για ηθοποιούς που μπορούν να «υποσχεθούν» αθρόα προσέλευση στα σινεμά, τόσο σημαντική ώστε να αναγκάζουν τις εταιρείες να παραγωγής να τους παραχωρούν ένα... μερίδιο των κερδών, πέρα από την 8ψήφια αμοιβή τους. 

Σύμφωνα με το Forbes, οι πέντε άνδρες ηθοποιοί που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, είναι οι πιο καλοπληρωμένοι του 2019: 

 

Τζάκι Τσαν

Τζάκι Τσαν

Έσοδα: 58 εκατ. δολάρια

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Χονγκ Κονγκ, έχει ταυτιστεί όσο κανείς με τις ταινίες πολεμικών τεχνών και παρότι η παρουσία του στο σινεμά είναι σπάνια τα τελευταία χρόνια, καταφέρνει να βρίσκεται στην πέμπτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών του 2019. 

 

Αξέι Κουμάρ

Αξέι Κουμάρ

Έσοδα: 65 εκατ. δολάρια

Ο Ινδός ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 80 ταινίες του Bollywood και είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Ινδικού σινεμά.

 

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Έσοδα: 66 εκατ. δολάρια

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έκανε το μεγάλο του break στο σινεμά, με το ρόλο του στην ταινία της Marvel, Ironman. Ο ηθοποιός ήταν που «άνοιξε» τον κύκλο των Avengers και ήταν αυτός που «έκλεισε» το saga με τον πιο συγκινητικό τρόπο (spoiler alert). 

Κρις Χέμσγουορθ

Κρις Χέμσγουορθ

Έσοδα: 76,4 εκατ. δολάρια

Με το ρόλο του ως ο «Thor, ο Θεός του σφυριού» ο Κρις Χέμσγουορθ σαρώνει τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες, όσο και ως εκπρόσωπος επώνυμων brands. 

 

Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον

Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον

Έσοδα: 89,4 εκατ. δολάρια

Ο Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο με το παρατσούκλι, The Rock. Και μπορεί οι περισσότεροι να τον έχουν στο νου τους ως ηθοποιό, όμως ο Ντουέιν Τζόνσον είναι και τραγουδιστής και παραγωγός αλλά και επαγγελματίας παλαιστής (Αυτή ήταν η κύρια δουλειά του για πολλά χρόνια, πριν περάσει στο σινεμά).

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ