O Μπιλ Γκέιτς περίμενε στην ουρά για ένα μπέργκερ 7,68 δολαρίων! (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
O Μπιλ Γκέιτς περίμενε στην ουρά για ένα μπέργκερ 7,68 δολαρίων! (pic)
Ο δισεκατομμυριούχος που αγαπάει τα μπέργκερ βρέθηκε να περιμένει σε μια ουρά στο Dick's Drive-In στο Σιάτλ το Σαββατοκύριακο

Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο ο Μπιλ Γκέιτς, αλλά θα πρέπει να περιμένει στην ουρά για ένα χάμπουγκερ, όπως κι εμείς οι υπόλοιποι!

Ο δισεκατομμυριούχος που αγαπάει τη συγκεκριμένη λιχουδιά βρέθηκε να περιμένει σε μια ουρά στο Dick's Drive-In στο Σιάτλ το Σαββατοκύριακο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους πελάτες.

Ο Αμερικανός επιχειρηματικός μεγιστάνας με περιουσία 95,5 δισ. δολαρίων εμφανίστηκε να φοράει ένα κόκκινο πουλόβερ, γκρίζο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια καθώς περίμενε με τα χέρια του στις τσέπες του για την παραγγελία του την Κυριακή.

Το γεύμα κόστισε τον δισεκατομμυριούχο μόλις 7,68 δολάρια, χάρη στις φτηνές τιμές του εστιατορίου, όπου ένα deluxe burger κοστίζει 3,40 δολάρια, οι τηγανητές πατάτες 1,90 δολάρια και ένα μεγάλο κοκ 2,38 δολάρια.

Η φωτογραφία του δισεκατομμυριούχου που περιμένει στην ουρά δημοσιεύτηκε στο Facebook την Τρίτη από έναν πρώην υπάλληλο της Microsoft, τον Μάικ Γκάλο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider