Η Νανά Σπυροπούλου στο «τιμόνι» της Ελληνικό ΑΕ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Νανά Σπυροπούλου στο «τιμόνι» της Ελληνικό ΑΕ

Η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Νανά Σπυροπούλου αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικό Α.Ε., σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που καλείται να προωθήσει την ιδιωτικοποίηση της έκτασης 6.000 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου συμπληρώνουν οι: Ιωάννης Κωνσταντάτος (Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης), Ιωάννης Μανούσος και Αθηνά – Μαρία (Νάγια) Κόλλια ως μέλη.

Ποια είναι η Νανά Σπυροπούλου

Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, με εμπειρία στη μελέτη του Ολυμπιακού Χωριού και θητεία στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, η κυρία Σπυροπούλου ασχολείται τελευταίως με τα δημοτικά. Από πέρυσι είναι πρόεδρος της δημοτικής αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου Αθηναίων. Μάλιστα τον Οκτώβριο κατέλαβε θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Βασίλη Βασιλικό, ως πρώτη επιλαχούσα από την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη

Μέχρι και τις δημοτικές εκλογές του 2014, δραστηριοποιούνταν ως ελεύθερος επαγγελματίας στη διοίκηση και κατασκευή έργων, όπως η επισκευή του πυρόπληκτου οικισμού «Μάκιστος» στην Ηλεία, η ανέγερση της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων στην Αθήνα», κ.α.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider