Το ταχύτερο μοντέλο της Ford, το Ford GT έφτασε στην Ελλάδα και «προσγειώθηκε» στο «The Mall Athens», όπου συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ford Motor Ελλάς, Νίκο Νοταρά.

Σε μια εκδήλωση που τα είχε όλα (από ακροβάτες μέχρι λαμπερούς καλεσμένους), το νέο Ford GT έκανε την εμφάνισή του στο ''The Mall Athens'' –  σε πολιτική αλλά και αγωνιστική έκδοση. 

Tο νέο Ford GT είναι ένα υπεραυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής της Ford. Συνδυάζει κορυφαία ιπποδύναμη με εντυπωσιακή αεροδυναμική απόδοση, προηγμένη δυναμική συμπεριφορά και πετυχαίνει τελική ταχύτητα 347 km/h, με επιτάχυνση από στάση σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

To «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, Νίκος Νοταράς, ο οποίος μας μίλησε για τα την ιστορία του μοντέλου, τον θρίαμβο στις «24 ώρες Le Mans», αλλά και τα σχέδια της εταιρείας.

Μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου, στο επίπεδο 1 του “The Mall Athens”, μπορούν οι επισκέπτες να δουν από κοντά αυτό το εντυπωσιακό, σπορ αυτοκίνητο.

Δίπλα του βρίσκεται η αγωνιστική έκδοση του νέου Ford GT, η οποία 50 χρόνια μετά το θρυλικό 1-2-3 στον αγώνα του Le Mans το 1966, κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση της κατηγορίας.

Παράλληλα, στο περίπτερο που η Ford έχει δημιουργήσει στο επίπεδο 3, μπορεί κανείς να δει τις νέες εκδόσεις των πιο δημοφιλών μοντέλων της Αμερικανικής φίρμας, όπως το νέο Ford Fiesta, το Ford Focus, το μεσαίο SUV Ford Kuga και το νέο μικρό SUV Ford Ecosport που πρόσφατα λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά.