Ένταση μεταξύ μεταναστών στο κλειστό του Ταε κβον ντο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένταση μεταξύ μεταναστών στο κλειστό του Ταε κβον ντο

Την ώρα που η κόντρα μεταξύ του πρωθυπουργού και των Δημάρχων των νοτίων προαστίων σκληραίνει, ένταση προκλήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κλειστό στάδιο του Ταε κβον Ντο όπου φιλοξενούνται μετανάστες με αποτέλεσμα ένας ένας Μαροκινός προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με ομοεθνείς του, ο μετανάστης βρέθηκε εκτός εαυτού, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι προκάλεσε την έξαρση στη συμπεριφορά του. Όπως ανέφερε ο φύλακας της εγκατάστασης, είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ των λαθρομεταναστών.

Την ίδια ώρα σκληρή είναι η αντιπαράθεση μεταξύ του Πρωθυπουργού και των Δημάρχων των νοτίων προαστίων με αφορμή τα σχέδια της Κυβέρνησης για δημιουργία μεγάλης δομής για τους πρόσφυγες στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού αλλά και τη μεταφορά των μεταναστών από την Ειδομένη στο κλειστό του ταε κβο ντο, στο Παλαιό Φάληρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ένταση μεταξύ μεταναστών είχε δημιουργηθεί και την Πέμπτη το βράδυ, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου αποβιβάστηκαν άλλοι 2.349 μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά από δύο πλοία. Ειδικότερα, το πλοίο «Μπλου Σταρ 1» αποβίβασε 1116 πρόσφυγες, που είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και τη Χίο και το πλοίο «Νήσος Ρόδος» αποβίβασε 1233 μετανάστες, που είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη , στη Χίο και στη Σάμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider