Εισήγηση Λοιμωξιολόγων: Προς παράταση του lockdown - Στο «βαθύ κόκκινο» ακόμα 9 περιοχές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εισήγηση Λοιμωξιολόγων: Προς παράταση του lockdown - Στο «βαθύ κόκκινο» ακόμα 9 περιοχές
Δεδομένη φαίνεται πως είναι η παράταση του αυστηρού lockdown στην Αττική, τα δεδομένα από τα νοσοκομεία δεν αφήνουν περιθώρια, ενώ και σήμερα τα κρούσματα θα είναι αρκετά αυξημένα. 

Δεδομένη φαίνεται πως είναι η παράταση του αυστηρού lockdown στην Αττική, τα δεδομένα από τα νοσοκομεία δεν αφήνουν περιθώρια, ενώ και σήμερα τα κρούσματα θα είναι αρκετά αυξημένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr από τη συνεδρίαση των Λοιμωξιολόγων, δεν υπάρχουν προτάσεις για νέα μέτρα ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο θα υπάρξει θα γίνει σύσταση για τήρηση των υφιστάμενων μέτρων.

Παράλληλα, στο «βαθύ κόκκινο» αναμένεται να περάσουν επιπλέον 9 ακόμα περιφερειακές ενότητες και δήμοι και συγκεκριμένα οι Περιφερειακές Ενότητες Eυρυτανίας, Kιλκίς, Λέσβου και Χαλκιδικής, καθώς και οι δήμοι Κατερίνης, Iωαννίνων, Σκιάθου, Xανίων και Mετσόβου.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα στον απόηχο των δηλώσεων της κα Κοτανίδου, η οποία είπε ότι οι δηλώσεις της παραφράστηκαν. Το θέμα για την επιτροπή θεωρήθηκε λήξαν και συνεχίστηκε η διαδικασία μελέτης των επιδημιολογικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης:

Δερμιτζάκης: Δε λειτουργεί η Επιτροπή - Άνοιγμα μαγαζιών, σχολείων, εστίασης σε εξωτερικούς χώρους

Παγώνη: Η κ. Κοτανίδου είπε αυτό που βλέπουν όλοι

Κορονοϊός: 2.570 κρούσματα, 506 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι - Αυξημένη η παρουσία νέων μεταλλάξεων

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider