Αρκουμανέας: Υπάρχει μόνο ένα σύστημα καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αρκουμανέας: Υπάρχει μόνο ένα σύστημα καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού
«Τα δημοσιεύματα αυτά βλάπτουν την εθνική προσπάθεια» τόνισε ο κ. Αρκουμανέας σε ό,τι αφορά το σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων.

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ γιατί θεωρώ απαράδεκτα και κακόβουλα τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το σαββατοκύριακο. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να απαξιώνουν την εργασία των εκατοντάδων επιστημόνων του ΕΟΔΥ και να αμφισβητούν την εγκυρότητα των στοιχείων. Υπάρχει μόνο ένα σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορονοϊού» δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Ο κ. Αρκουμανέας ανέφερε πως καθημερινά τα δημόσια και τα ιδιωτικά νοσοκομείο, όλα καταχωρούν τα κρούσματα με έναν τρόπο. Και αυτά αναλύονται από τους επιστήμονες ώστε κάθε ημέρα στις 6:00 να έχουμε την ενημέρωση. Επίσης, επειδή διάβασα για κάποιες συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες: Φαντάζομαι πως αυτοί που τα έχουν γράψει εννοούν τη σύμβαση της 2ας Ιουνίου, που είναι αναρτημένη στη Διαύγεια και αφορά τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, τις ΚΟΜΥ. Και οι ΚΟΜΥ καταγράφουν τα κρούσματα στο ένα και μοναδικό μητρώο ασθενών. (…) Τα δημοσιεύματα αυτά βλάπτουν την εθνική προσπάθεια», τόνισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider