Αναβάλλεται η ΔΕΘ λόγω κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αναβάλλεται η ΔΕΘ λόγω κορονοϊού
Την ακύρωση της ΔΕΘ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Αριστοτελία Πελώνη.

«Δεν θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης» όπως έκανε γνωστό η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε πως «δεν θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 5-13 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Πρωθυπουργός θα παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη με την καθιερωμένη ομιλία, που θα εκφωνήσει στις 5 Σεπτεμβρίου, σε περιορισμένο ακροατήριο».

Το ζήτημα της πραγματοποίησης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είχε απασχολήσει την κυβέρνηση ενώ την Παρασκευή είχε πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με θέμα την έξαρση των κρουσμάτων στην πόλη που έχει φθάσει τα 145 τις τελευταίες τέσσερις μέρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider