Τι απαντά ο Σημίτης για το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι απαντά ο Σημίτης για το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών
O πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για συκοφαντίες που «θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης σχολίασε το δημοσίευμα για το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών επισημαίνοντας πως «δεν έχω τίποτα να κρύψω».

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω» υπογραμμίζει ο κ. Σημίτης.

«Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται», καταλήγει ο πρώην πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διέταξε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των: Κώστα Σημίτη, Δάφνης Σημίτη, Σπύρου Σημίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Βαγγέλη Μαλεσίου, Διαμαντούλας Μαλεσίου, Λουκά Ρωμανού.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «οι λογαριασμοί έχουν ανοιχτεί. Ας ανοίξουν ό,τι θέλουν» ενώ τόνισε πως «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider