Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Μετά από συνεχόμενα τζακ-ποτ η σημερινή (25/10) κλήρωση του τζόκερ μοιράζει 8,8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρξει ένας τυχερός, αυτός θα γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα.

Δεδομένου πως το να έχει κάποιος τόσα πολλά χρήματα μπορεί να γίνει «πονοκέφαλος», στο insider.gr ετοιμάσαμε μια λίστα με μερικά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε με τα κέρδη της σημερινής κλήρωσης.

Αν επιλέξετε να επενδύσετε τα χρήματα που κερδίσατε στο ελληνικό Χρηματιστήριο και τις ελληνικές τράπεζες με τα κέρδη μπορείτε να αγοράσετε περίπου 6,9 εκατ. μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς, 5,67 εκατ. μετοχές της Εθνικής, 6,5 εκατ. μετοχές της Alpha Bank ή 15,4 εκατ. μετοχές της Eurobank. Δεν ξέρουμε αν θα κερδίσετε από την επένδυση αλλά με τους τζίρους που επικρατούν στο Χρηματιστήριο μπορεί να προκαλέσετε και Limit-up. 
 

Η Lamborghini Veneno Roadster είναι το μοντέλο που έβγαλε η εταιρεία για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της. Με το όνομα της να σημαίνει «δηλητήριο» στο Ισπανικά η Veneno είναι πραγματικά ένα επικίνδυνο και ακριβό αυτοκίνητο. Με τα χρήματα του τζόκερ, πάντως, μπορείτε να πάρε δύο. Για να μην έχετε και πρόβλημα με τον δακτύλιο. 
 

Αν θέλετε περισσότερη απομόνωση στις διακοπές σας γίνεται. Το νησί Στρογγυλό στο Αιγαίο κοντά στην Πάτμο πωλείται προς 4,5 εκατ. ευρώ. Το νησί διαθέτει παραλία 110 μέτρων και ηλεκτρική σύνδεση. Οπότε με υπόλοιπα χρήματα μπορείτε να χτίσετε και το σπίτι των ονείρων σας. 

Αν πάλι δεν θέλετε μια πρώτη κατοικία μπορείτε να επιλέξετε ένα εξοχικό για καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Για παράδειγμα ένα συγκρότημα με δύο βίλες στη Σκιάθο (μιας για εσάς και μια για τους καλεσμένους) που πουλάει στην τιμή των 8,5 εκατ. ευρώ το διεθνές μεσιτικό γραφείο Sotheby’s . Οι δύο βίλες διαθέτουν 11 υπνοδωμάτια και όλα τα κομφόρ: Πισίνες, ΒΒQ, πρόσβαση σε παραλία κλπ. 

Με 8,8 εκατ. ευρώ μπορείτε άνετα να εξασφαλίσετε το πολυπόθητο «κεραμίδι» και όχι μόνο. Το σπίτι μπορεί να διαθέτει ακόμη και επτά υπνοδωμάτια με έξι μπάνια, εσωτερική πισίνα, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία καθιστικό και γραφείο και να έρχεται μαζί με έναν τεράστιο κήπο. Ακριβώς όπως αυτή η βίλα στην Εκάλη που πωλείται για 6,8 εκατ. ευρώ από το διεθνές μεσιτικό γραφείο Christie’s. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

17:31

Επιθέσεις με drones σε δύο δεξαμενόπλοια κοντά στον τερματικό σταθμό της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα

17:25

Υπουργείο Ανάπτυξης: Επίδοση-ρεκόρ με φοροαπαλλαγές άνω των 134 εκατ. ευρώ για 90 επενδυτικά σχέδια

17:18

Εγκαίνια της νέας γέφυρας του Αλμυρού από Χατζηδάκη - Δήμα και αυτοψίες έργων σε Φάρσαλα και Δομοκό

17:01

Τηλεοπτική συνέντευξη και ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή την Παρασκευή

16:51

Πιέσεις στην Wall Street από τις «κόκκινες» Alphabet - Tesla και το «100άρι» πετρέλαιο

16:47

Πρόταση ΕΒΕΠ στο ΥΠΕΘΟΟ με «δεκάλογο» παρεμβάσεων για ΜμΕ ενόψει ΔΕΘ

16:36

Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές «δίδυμες» παραλίες της Ελλάδας

16:32

Πτολεμαΐδα: Στην έναρξη εργασιών του θερμοκηπίου υδροπονίας της Wonderplant οι Παπαθανάσης - Γεωργιάδης

16:23

Κακοκαιρία: Σε red code 11 περιοχές την Παρασκευή - Πού θα εκδηλωθούν ισχυροί άνεμοι, χαλάζι και κεραυνοί

16:17

ΗΠΑ: Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1969 έπεσαν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας

16:17

Οι επενδυτές υποτίμησαν τη στρατηγική της Τεχεράνης

16:09

Επτά νεκροί από πλήγματα σε Ουκρανία και Ρωσία - Οι κινήσεις Ζελένσκι

16:06

Κικίλιας: «Εκπτώσεις υπάρχουν στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όχι στην ασφάλεια»

16:06

Λαγκάρντ: Το ενεργειακό σοκ κρατά ψηλά τον πληθωρισμό - «Δεν θα φύγω πριν το 2027»

15:57

Τραμπ: Σε νέα επίθεση των Χούθι, θα θεωρήσουμε υπεύθυνο το Ιράν

15:55

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Άνοδος βάσεων για 6 στις 10 σχολές

15:49

Τουρκία: Αμετάβλητα για 4η διαδοχική φορά τα επιτόκια της Κεντρικής Τράπεζας

15:45

Πρόγραμμα SAFE: Η Ελλάδα έλαβε την πρώτη δόση ύψους 118,2 εκατ. ευρώ

15:44

Ο Σταύρος Ντογιάκος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας & Κύπρου

15:32

Χωρίς πόθεν έσχες 8.500 υπόχρεοι - Ποιοι μπήκαν στο ραντάρ της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

15:20

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού στον κλάδο της ακτοπλοΐας

15:15

Πώς να μη βγάλεις πανάδες στο σώμα φέτος το καλοκαίρι

15:15

Στον «πάγο» τα επιτόκια της ΕΚΤ: Μη ορατός ακόμη όλος ο πληθωριστικός αντίκτυπος του ενεργειακού σοκ

15:11

Όμιλος ΑΒΑΞ: Παράδοση και εγκαίνια της Γέφυρας Ξηριά στον Αλμυρό Βόλου

14:54

Wall Street: «Βουτιά» για Tesla, Alphabet μετά τα σχέδια αύξησης των δαπανών για AI

14:52

Σε εφαρμογή το νέο πλαίσιο για τη λειτουργία εκθεσιακών χώρων και κέντρων

14:50

Εξάρχου για ΑΜΚ: Από τις κεφαλαιακά ισχυρότερες εταιρείες υποδομών σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη η AKTOR

14:46

Σφοδρές πυρκαγιές σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία - Χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν

14:41

ΑΔΜΗΕ: Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής υποψήφιο στα ευρωπαϊκά βραβεία «Regiostars 2026»

14:30

Σχεδόν 5,5 εκατ. Έλληνες έκαναν τουλάχιστον ένα ταξίδι το 2025


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider