Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Μετά από συνεχόμενα τζακ-ποτ η σημερινή (25/10) κλήρωση του τζόκερ μοιράζει 8,8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρξει ένας τυχερός, αυτός θα γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα.

Δεδομένου πως το να έχει κάποιος τόσα πολλά χρήματα μπορεί να γίνει «πονοκέφαλος», στο insider.gr ετοιμάσαμε μια λίστα με μερικά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε με τα κέρδη της σημερινής κλήρωσης.

Αν επιλέξετε να επενδύσετε τα χρήματα που κερδίσατε στο ελληνικό Χρηματιστήριο και τις ελληνικές τράπεζες με τα κέρδη μπορείτε να αγοράσετε περίπου 6,9 εκατ. μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς, 5,67 εκατ. μετοχές της Εθνικής, 6,5 εκατ. μετοχές της Alpha Bank ή 15,4 εκατ. μετοχές της Eurobank. Δεν ξέρουμε αν θα κερδίσετε από την επένδυση αλλά με τους τζίρους που επικρατούν στο Χρηματιστήριο μπορεί να προκαλέσετε και Limit-up. 
 

Η Lamborghini Veneno Roadster είναι το μοντέλο που έβγαλε η εταιρεία για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της. Με το όνομα της να σημαίνει «δηλητήριο» στο Ισπανικά η Veneno είναι πραγματικά ένα επικίνδυνο και ακριβό αυτοκίνητο. Με τα χρήματα του τζόκερ, πάντως, μπορείτε να πάρε δύο. Για να μην έχετε και πρόβλημα με τον δακτύλιο. 
 

Αν θέλετε περισσότερη απομόνωση στις διακοπές σας γίνεται. Το νησί Στρογγυλό στο Αιγαίο κοντά στην Πάτμο πωλείται προς 4,5 εκατ. ευρώ. Το νησί διαθέτει παραλία 110 μέτρων και ηλεκτρική σύνδεση. Οπότε με υπόλοιπα χρήματα μπορείτε να χτίσετε και το σπίτι των ονείρων σας. 

Αν πάλι δεν θέλετε μια πρώτη κατοικία μπορείτε να επιλέξετε ένα εξοχικό για καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Για παράδειγμα ένα συγκρότημα με δύο βίλες στη Σκιάθο (μιας για εσάς και μια για τους καλεσμένους) που πουλάει στην τιμή των 8,5 εκατ. ευρώ το διεθνές μεσιτικό γραφείο Sotheby’s . Οι δύο βίλες διαθέτουν 11 υπνοδωμάτια και όλα τα κομφόρ: Πισίνες, ΒΒQ, πρόσβαση σε παραλία κλπ. 

Με 8,8 εκατ. ευρώ μπορείτε άνετα να εξασφαλίσετε το πολυπόθητο «κεραμίδι» και όχι μόνο. Το σπίτι μπορεί να διαθέτει ακόμη και επτά υπνοδωμάτια με έξι μπάνια, εσωτερική πισίνα, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία καθιστικό και γραφείο και να έρχεται μαζί με έναν τεράστιο κήπο. Ακριβώς όπως αυτή η βίλα στην Εκάλη που πωλείται για 6,8 εκατ. ευρώ από το διεθνές μεσιτικό γραφείο Christie’s. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Νέος πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα ο διπλωμάτης καριέρας Νικόλας Κασσιανίδης

23:45

«Αόρατη η εστίαση στα μέτρα της ΔΕΘ» - Τι ζητά η ΠΟΕΣΕ

23:32

Ο Μακρόν θέλει ευρωπαϊκό «block» στα social media για τους κάτω των 15 ετών

23:17

Ούτε βήμα πίσω ο Πούτιν: Θέλει όλο το Ντονέτσκ - «Μπορούμε να το πάρουμε σε έξι μήνες»

23:03

Theon: Διεύρυνση της συνολικής δυνητικής αγοράς σε σχεδόν 8 δισ. ευρώ

22:45

Πιερρακάκης: «Τα μέτρα που ανακοινώσαμε ακούνε τις ανάγκες της κοινωνίας»

22:28

Γ. Βουτσινάς (ΚΕΕΕ): Για τις ΜμΕ μπορούμε να μιλάμε πλέον για προοπτική, με αριθμούς, ορόσημα και ημερομηνίες

22:11

Διαδήλωση κατά της AfD στο Βερολίνο

21:54

Ο Τραμπ απειλεί να απαγορεύσει τις πωλήσεις αεροσκαφών της καναδικής Bombardier στις ΗΠΑ

21:40

Αναστασάτος: Πώς σχολιάζει τα στοιχεία για το ΑΕΠ β' τριμήνου ο επικεφαλής οικονομολόγος της Eurobank

21:26

Η Αβάνα καταγγέλλει τον οικονομικό αντίκτυπο - «ρεκόρ» του αμερικανικού εμπάργκο

21:12

Πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωκοινοβουλίου» 2026-2027: Αιτήσεις έως 18 Σεπτεμβρίου

20:58

Νέα πτώση για τον χρυσό με φόντο τη Fed

20:44

Τηλεφωνική επικοινωνία Μπέρναμ - Τραμπ για Ουκρανία

20:30

Λετονία: Σχέδιο για επιβολή δασμών 300% σε σιτηρά που προέρχονται από Ρωσία, Λευκορωσία

20:16

Σε νέο υψηλό 1,5 μήνα το πετρέλαιο

20:02

Μπορούν οι αγορές να υποχρεώσουν τις ΗΠΑ σε δημοσιονομική προσαρμογή;

19:56

Ουκρανία: «Ουσιαστική πρόοδος» για την επανέναρξη τριμερών συνομιλιών λέει ο Γουίτκοφ

19:43

Κρις Ρόκος: «Μεταφέρει τις βαλίτσες του» στην Ελλάδα ο γκουρού των hedge funds

19:37

Πετραλιάς για μέτρα ΔΕΘ: Οι νέες παρεμβάσεις καλύπτουν το σύνολο των κοινωνικών ομάδων

19:35

Ισπανία: Η δικαιοσύνη ξεκίνησε έρευνα για τη μαζική εισροή μεταναστών στη Θέουτα

19:24

Πιονγιάνγκ: Πρόκληση οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας

19:15

Συνολικά 33 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

19:06

Alpha Bank: Αποκλειστικός συντονιστής για κοινοπρακτική χρηματοδότηση ύψους €325 εκατ. στη THEON International

18:59

Φλατ οι ευρωαγορές στην εβδομάδα της ΕΚΤ

18:58

Η Ρωσία επικρίνει τη Ουάσιγκτον για την ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων στη Νορβηγία

18:45

Γεραπετρίτης: «Η διαχείριση της μετανάστευσης αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή και περιφερειακή πρόκληση»

18:44

Μαρκόπουλος: «Τα μέτρα είναι αποτέλεσμα διαλόγου με κοινωνία και παραγωγικούς φορείς»

18:33

Μερτς για νίκη AfD: «Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι, αλλά η παραίτηση δεν αποτελεί επιλογή για μένα»

18:24

Χαλκός: Νέο ιστορικό υψηλό εν αναμονή νέων δασμών


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider