Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Μετά από συνεχόμενα τζακ-ποτ η σημερινή (25/10) κλήρωση του τζόκερ μοιράζει 8,8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρξει ένας τυχερός, αυτός θα γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα.

Δεδομένου πως το να έχει κάποιος τόσα πολλά χρήματα μπορεί να γίνει «πονοκέφαλος», στο insider.gr ετοιμάσαμε μια λίστα με μερικά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε με τα κέρδη της σημερινής κλήρωσης.

Αν επιλέξετε να επενδύσετε τα χρήματα που κερδίσατε στο ελληνικό Χρηματιστήριο και τις ελληνικές τράπεζες με τα κέρδη μπορείτε να αγοράσετε περίπου 6,9 εκατ. μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς, 5,67 εκατ. μετοχές της Εθνικής, 6,5 εκατ. μετοχές της Alpha Bank ή 15,4 εκατ. μετοχές της Eurobank. Δεν ξέρουμε αν θα κερδίσετε από την επένδυση αλλά με τους τζίρους που επικρατούν στο Χρηματιστήριο μπορεί να προκαλέσετε και Limit-up. 
 

Η Lamborghini Veneno Roadster είναι το μοντέλο που έβγαλε η εταιρεία για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της. Με το όνομα της να σημαίνει «δηλητήριο» στο Ισπανικά η Veneno είναι πραγματικά ένα επικίνδυνο και ακριβό αυτοκίνητο. Με τα χρήματα του τζόκερ, πάντως, μπορείτε να πάρε δύο. Για να μην έχετε και πρόβλημα με τον δακτύλιο. 
 

Αν θέλετε περισσότερη απομόνωση στις διακοπές σας γίνεται. Το νησί Στρογγυλό στο Αιγαίο κοντά στην Πάτμο πωλείται προς 4,5 εκατ. ευρώ. Το νησί διαθέτει παραλία 110 μέτρων και ηλεκτρική σύνδεση. Οπότε με υπόλοιπα χρήματα μπορείτε να χτίσετε και το σπίτι των ονείρων σας. 

Αν πάλι δεν θέλετε μια πρώτη κατοικία μπορείτε να επιλέξετε ένα εξοχικό για καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Για παράδειγμα ένα συγκρότημα με δύο βίλες στη Σκιάθο (μιας για εσάς και μια για τους καλεσμένους) που πουλάει στην τιμή των 8,5 εκατ. ευρώ το διεθνές μεσιτικό γραφείο Sotheby’s . Οι δύο βίλες διαθέτουν 11 υπνοδωμάτια και όλα τα κομφόρ: Πισίνες, ΒΒQ, πρόσβαση σε παραλία κλπ. 

Με 8,8 εκατ. ευρώ μπορείτε άνετα να εξασφαλίσετε το πολυπόθητο «κεραμίδι» και όχι μόνο. Το σπίτι μπορεί να διαθέτει ακόμη και επτά υπνοδωμάτια με έξι μπάνια, εσωτερική πισίνα, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία καθιστικό και γραφείο και να έρχεται μαζί με έναν τεράστιο κήπο. Ακριβώς όπως αυτή η βίλα στην Εκάλη που πωλείται για 6,8 εκατ. ευρώ από το διεθνές μεσιτικό γραφείο Christie’s. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:59

Ουκρανία: Οι ηγέτες σκανδιναβικών και βαλτικών χωρών υποστηρίζουν την ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ

23:51

Axios - New York Times: Ιρανικό drone κατέρριψε το αμερικανικό ελικόπτερο στo Ορμούζ

23:45

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Καθυστερήσεις στις πτήσεις Τετάρτη και Πέμπτη

23:35

Βουλή: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

23:29

Περισυλλογή 150 αλλοδαπών νότια της Κρήτης - 2.663 συλλήψεις από Λιμενικό τον Μάιο

23:24

Wall Street: Έσωσε το πρόσημο ο Dow, επέστρεψε στα κόκκινα ο Nasdaq

23:00

Γερμανία: Σε επίπεδο-ρεκόρ τα εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο

22:38

Τεχνητή νοημοσύνη, εργασία και δημοκρατία στο επίκεντρο της παρουσίασης του νέου βιβλίου του Θόδωρου Σκυλακάκη

22:31

Χρυσός: Πτώση εν μέσω φόβων για αύξηση των επιτοκίων

22:18

Τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα προκαλούν περίπου 400.000 θανάτους κάθε χρόνο

22:07

Έντονη βροχόπτωση στην Τρίπολη - Δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική

22:02

Βαριές απώλειες για το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Ράιτ για αύξηση της ροής στο Ορμούζ

21:45

Κύμα καύσωνα σε νότια και κεντρική Ιταλία από Τετάρτη

21:21

Αφγανιστάν: Η αστυνομία διαλύει διαδηλώσεις κατά του χιτζάμπ στο δυτικό τμήμα της χώρας

21:05

Δήμας: «Η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του νέου ευρωπαϊκού χάρτη συνδεσιμότητας και ασφάλειας»

20:53

Οι Κινέζοι χάκερς συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή κατασκοπείας για τις εταιρείες τεχνολογίας

20:42

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας - Θα τιμήσουμε τη συμμαχία με ΗΠΑ»

20:30

ΗΠΑ: Η NASA ανακοίνωσε τα μέλη της αποστολής Artemis III

20:17

Βουλγαρία: Η νέα κυβέρνηση δεν θα παράσχει όπλα στην Ουκρανία

20:09

Η Ελλάδα καταγράφει τη υψηλότερη αύξηση στη χρήση κάνναβης από εφήβους

20:08

Ο Τραμπ υπόσχεται να «απαντήσει» στην κατάρριψη αμερικανικού ελικοπτέρου από το Ιράν

19:55

«Βουτιά» 4% για το bitcoin, «φλερτάρει» με τα 60.000 δολάρια

19:49

Βέλγος πρωθυπουργός: «Σκέτη βλακεία» η ακύρωση κατασκευής κοινού μαχητικού Γερμανίας-Γαλλίας-Ισπανίας

19:37

Ρωσία: Το υπουργείο Ψηφιακής Ανάπτυξης εισηγείται άρση της απαγόρευσης του Roblox

19:30

Πιερρακάκης: «Για το ιδιωτικό χρέος υλοποιούμε ρυθμίσεις, οι οποίες επιβραβεύουν τους συνεπείς»

19:28

Μεικτά πρόσημα στις ευρωαγορές - Πτώση 3% για την BP

19:10

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κερδίζει τους ξένους και… ψάχνει τους Έλληνες

19:06

Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση του Φιλύρου

19:03

Αίγυπτος: Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες στο Κάιρο για ένα σχέδιο αφοπλισμού για τη Γάζα

18:52

Κυρανάκης: «Το πρώτο καλοκαίρι με λειτουργικό κλιματισμό σε όλα τα λεωφορεία»


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider