Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι μπορείτε να αγοράσετε με τα λεφτά του Τζόκερ

Μετά από συνεχόμενα τζακ-ποτ η σημερινή (25/10) κλήρωση του τζόκερ μοιράζει 8,8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρξει ένας τυχερός, αυτός θα γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα.

Δεδομένου πως το να έχει κάποιος τόσα πολλά χρήματα μπορεί να γίνει «πονοκέφαλος», στο insider.gr ετοιμάσαμε μια λίστα με μερικά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε με τα κέρδη της σημερινής κλήρωσης.

Αν επιλέξετε να επενδύσετε τα χρήματα που κερδίσατε στο ελληνικό Χρηματιστήριο και τις ελληνικές τράπεζες με τα κέρδη μπορείτε να αγοράσετε περίπου 6,9 εκατ. μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς, 5,67 εκατ. μετοχές της Εθνικής, 6,5 εκατ. μετοχές της Alpha Bank ή 15,4 εκατ. μετοχές της Eurobank. Δεν ξέρουμε αν θα κερδίσετε από την επένδυση αλλά με τους τζίρους που επικρατούν στο Χρηματιστήριο μπορεί να προκαλέσετε και Limit-up. 
 

Η Lamborghini Veneno Roadster είναι το μοντέλο που έβγαλε η εταιρεία για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της. Με το όνομα της να σημαίνει «δηλητήριο» στο Ισπανικά η Veneno είναι πραγματικά ένα επικίνδυνο και ακριβό αυτοκίνητο. Με τα χρήματα του τζόκερ, πάντως, μπορείτε να πάρε δύο. Για να μην έχετε και πρόβλημα με τον δακτύλιο. 
 

Αν θέλετε περισσότερη απομόνωση στις διακοπές σας γίνεται. Το νησί Στρογγυλό στο Αιγαίο κοντά στην Πάτμο πωλείται προς 4,5 εκατ. ευρώ. Το νησί διαθέτει παραλία 110 μέτρων και ηλεκτρική σύνδεση. Οπότε με υπόλοιπα χρήματα μπορείτε να χτίσετε και το σπίτι των ονείρων σας. 

Αν πάλι δεν θέλετε μια πρώτη κατοικία μπορείτε να επιλέξετε ένα εξοχικό για καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Για παράδειγμα ένα συγκρότημα με δύο βίλες στη Σκιάθο (μιας για εσάς και μια για τους καλεσμένους) που πουλάει στην τιμή των 8,5 εκατ. ευρώ το διεθνές μεσιτικό γραφείο Sotheby’s . Οι δύο βίλες διαθέτουν 11 υπνοδωμάτια και όλα τα κομφόρ: Πισίνες, ΒΒQ, πρόσβαση σε παραλία κλπ. 

Με 8,8 εκατ. ευρώ μπορείτε άνετα να εξασφαλίσετε το πολυπόθητο «κεραμίδι» και όχι μόνο. Το σπίτι μπορεί να διαθέτει ακόμη και επτά υπνοδωμάτια με έξι μπάνια, εσωτερική πισίνα, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία καθιστικό και γραφείο και να έρχεται μαζί με έναν τεράστιο κήπο. Ακριβώς όπως αυτή η βίλα στην Εκάλη που πωλείται για 6,8 εκατ. ευρώ από το διεθνές μεσιτικό γραφείο Christie’s. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

01:26

Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν - Η Τεχεράνη χτυπά πλοία στα Στενά του Ορμούζ

00:19

Oracle: Απογοήτευσαν οι νέες δαπάνες για AI - Πτώση για τη μετοχή

00:06

Χέγκσεθ για Ιράν: Δυνατές και ξεκάθαρες επιθέσεις - Ενεργοποιήθηκε η αεράμυνα στην Τεχεράνη

23:55

Σύμβαση 587.215 ευρώ για μελέτη στα Ειδικά Σχολεία των Χανίων

23:42

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μαριναρισμένης καπνιστής πέστροφας

23:29

Ακόμα και η μέτρια ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με καρδιακά προβλήματα

23:16

«Κόκκινη» η Wall Street από Τραμπ, πετρέλαιο, πληθωρισμό - Βαθαίνει το sell off στα τσιπ

23:02

Ισραηλινός υπ. Άμυνας: Το τέλος της σύγκρουσης με το Ιράν απέχει πολύ ακόμη

22:48

Τασούλας: Aνακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Διστόμου - «Δικαίωση είναι να νοιαζόμαστε για τον τόπο μας»

22:34

Δάνειο 75 εκατ. ευρώ για έργα στα σχολεία θα πάρει ο δήμος Αθηναίων

22:20

Περικοπές από Τραμπ στο γραφείο συντονισμού των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

22:07

Πετρέλαιο: Κέρδη άνω του 1,5% μετά τη νέα απειλή Τραμπ προς Ιράν

21:54

Ρεκόρ όλων των εποχών για τη μετοχή της Coca Cola

21:41

«Κόκκινο 4x4» για χρυσό με πτώση 3,5%

21:28

Γκουτέρες: Υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψει ο «ολοκληρωτικός πόλεμος» στη Μέση Ανατολή

21:14

Νετανιάχου προς Λιβανέζους: Ενωθείτε με το Ισραήλ απέναντι στη Χεζμπολάχ

21:00

Αμερικανικές δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» πετρελαιοφόρο δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν

20:48

Κυρανάκης: Με ψυχολογία νικητή στις εκλογές - «Να ιδρώσουμε τη φανέλα της παράταξης»

20:39

Motor Oil: Στο 3,75% το επιτόκιο για το νέο ομόλογο 400 εκατ. ευρώ

20:28

Aktor: Πρώτη περίοδος εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου 2025 ύψους 140 εκατ. ευρώ

20:24

Ιταλία: Η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

20:12

SpaceX: Η μεγαλύτερη IPO στην ιστορία - Η retail φρενίτιδα και το στοίχημα της Wall Street

20:09

Τραμπ: Λατρεύω τον πληθωρισμό - Μεταφέραμε μυστικά εκατ. βαρέλια πετρελαίου μέσω Ορμούζ

20:07

Ζήτημα ανταγωνιστικότητας η επάρκεια της Ευρώπης σε φάρμακα- Το λαμπρό παράδειγμα της Ελλάδας

20:02

Μπιλ Γκέιτς για δεσμούς με Έπστιν: «Ήταν ένα μεγάλο λάθος, αλλά δεν γνώριζα τις πράξεις του»

19:57

Σχέδια Βελτίωσης - Ποιοι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες ένταξης;

19:56

Quest: «Ναι» από ΓΣ σε καθαρό μέρισμα 0,38 ευρώ ανά μετοχή

19:47

Παπασταύρου: «Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας γεωμετρίας της ενέργειας»

19:38

Alpha Bank: Δωρεάν διάθεση μετοχών σε στελέχη και εργαζόμενους

19:35

Όμιλος ΑΔΜΗΕ: Αύξηση 27% στα καθαρά κέρδη α' τριμήνου - Στα 49,1 εκατ. ευρώ


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider