Ηλεκτρονικό εισιτήριο παντού θέλει ο Χρήστος Σπίρτζης 

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ηλεκτρονικό εισιτήριο παντού θέλει ο Χρήστος Σπίρτζης 
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Ενώ ακόμη δεν έχει μπει για τα καλά σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Αθήνα το υπουργείο Υποδομών σχεδιάζει την δημιουργία αντίστοιχου συστήματος και στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της «νέας εποχής» που ξεκινά στον ΟΑΣΘ αλλά και τη επικείμενη λειτουργία του μετρό.

Στόχος της κυβέρνησης είναι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της εταιρείας ή κοινοπραξίας που θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο να προκηρυχθεί εντός του 2018. «Το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Θεσσαλονίκη θα είναι μία πολύ εύκολη εφαρμογή αφού θα έχουμε ήδη αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα που υπήρχαν την πρώτη φορά που εφαρμόστηκε μία τόσο μεγάλη αλλαγή με ηλεκτρονικό τρόπο», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9».

Μάλιστα το υπουργείο σχεδιάζει την σύνδεση των ηλεκτρονικών καρτών και εισιτηρίων και με το τρένο αλλά και με τα ΚΤΕΛ. «Έτσι ένας πολίτης θα μπορεί με την ίδια κάρτα που έχει εκδώσει στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα ή από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μελλοντικά από τα αστικά ΚΤΕΛ, να μετακινηθεί σε όλη τη χώρα χωρίς να προβληματίζεται που θα βρει εισιτήρια, πόσο κάνουν και όλα τα υπόλοιπα», τόνισε ο κ. Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «κλειστό συμβόλαιο» 5 χρόνων και 3 έτη παγωμένα ενοίκια

Γαλάζια δίχτυα προς το 42% - Η ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ ανοίγει ορέξεις - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφορία: Μαζικές κλήσεις και emails σε φορολογούμενους με εκκρεμότητες - Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Φόρτωση BOLM...
reader insider