Ζελένσκι: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ουκρανίας θα συζητήσει θέματα ασφάλειας με αξιωματούχους των ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ζελένσκι: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ουκρανίας θα συζητήσει θέματα ασφάλειας με αξιωματούχους των ΗΠΑ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images - Ideal Image
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ουκρανίας Ρουστέμ Ουμέροφ θα συζητήσει με την ομάδα των αξιωματούχων των ΗΠΑ μια πιθανή ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ουκρανίας Ρουστέμ Ουμέροφ για τις ειρηνευτικές συνομιλίες, θα συζητήσει με την ομάδα των αξιωματούχων των ΗΠΑ μια πιθανή ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και τις διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου, δήλωσε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελέσνκι μέσω ανάρτησης του στην πλατφόρμα Χ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Ουμέροφ έχει λάβει «αρκετές συγκεκριμένες οδηγίες που σχετίζονται με την ασφάλεια» σε σχέση με τη διμερή συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χώρα που ζει το δημογραφικό μας μέλλον προβλέπεται να χάσει το 30% του πληθυσμού της μέχρι το 2070

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι γίνεται όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα καθαρίσει - Πώς κινούνται δήμοι και ΠΣ, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό

Η επίθεση στη Hugging Face σηματοδοτεί την έναρξη μιας επικίνδυνης εποχής κυβερνοεπιθέσεων με AI

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider