Ανοικτά για το κοινό τα χιονοδρομικά κέντρα της Β. Ελλάδας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανοικτά για το κοινό τα χιονοδρομικά κέντρα της Β. Ελλάδας
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες αποτέλεσαν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περιοχές όπου βρίσκονται τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες αποτέλεσαν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περιοχές όπου βρίσκονται τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία ντύθηκαν στα «λευκά» και άνοιξαν τις πόρτες τους σε όσους θέλησαν να κάνουν σκι ή να διασκεδάσουν στα σαλέ των κέντρων.

Αυξημένη ήταν η κίνηση στα χιονοδρομικά κέντρα του Πισοδερίου στη Φλώρινα, στον Λαϊλιά των Σερρών, στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν που βρίσκεται στον Νομό Πέλλας, της Βασιλίτσας στα Γρεβενά, των 3-5 Πηγαδιών που βρίσκεται στην Νάουσα, καθώς και στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου στο Μέτσοβο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: «Γκάζι» από την ΑΑΔΕ για τα έργα της φορολογικής διοίκησης – Προσλαμβάνει ανεξάρτητο ελεγκτή για την παρακολούθηση των στόχων

Υποδομές: «Σήμα» στους κατασκευαστές για οδικά έργα στην Αττική (Πρότυπες Προτάσεις)

Η πράσινη μετάβαση απογειώνει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων: Ποιος θα πληρώσει τα 5 τρισ.

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider