Άδοξο τέλος στο Παγκόσμιο για Τεντόγλου και 11η θέση - Τι δήλωσε

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Άδοξο τέλος στο Παγκόσμιο για Τεντόγλου και 11η θέση - Τι δήλωσε
Ο Έλληνας ολυμπιονίκης από το 1ο άλμα του στα 7.83μ. φάνηκε να μην αισθάνεται καλά, θέλησε να το βγάλει άκυρο, όμως δεν πρόλαβε.

Ο τελικός του μήκους δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο Μίλτος Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης από το 1ο άλμα του στα 7.83μ. φάνηκε να μην αισθάνεται καλά, θέλησε να το βγάλει άκυρο, όμως δεν πρόλαβε.

Στο 2ο άλμα του σταμάτησε να τρέχει στη μέση της φοράς του και στη συνέχεια η τηλεοπτική κάμερα τον βρήκε να πιάνει τη δεξιά του γάμπα.

Προσπάθησε στο 3ο άλμα, όμως δεν έκανε κάτι καλύτερο από τα τα 7,83μ. και με την ολοκλήρωση όλων των προσπαθειών από την 9η θέση βρέθηκε στην 11η κι εκτός συνέχειας, ολοκληρώνοντας άδοξα τη συμμετοχή του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τις δηλώσεις του στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider