Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο 38χρονου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο 38χρονου
Η 46 γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Στη σύλληψη 46χρονης γυναίκας προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη διότι το πρωί του Δεκαπενταύγουστου έριξε καυστικό υγρό και πιο συγκεκριμένα χλωρίνη στο πρόσωπο 38χρονου άνδρα.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών συνελήφθη η 46χρονη κατηγορούμενη το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ επίσης συνελήφθη μια 44χρονη για συνέργεια, καθώς φέρεται να ειναι αυτή που προμήθευσε στην 46χρονη το υγρό.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι συλληφθείσες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πάνω από 11.000 άνεργοι λαμβάνουν το νέο αυξημένο επίδομα - Πότε θα ξεκινήσει η καθολική εφαρμογή του

Το Pilates γεννήθηκε μέσα σε στρατόπεδο αιχμαλώτων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Του '60 οι εκδρομείς... Αντίο Διονύση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider