ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος – Παρών και Ευρωπαίος εισαγγελέας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος – Παρών και Ευρωπαίος εισαγγελέας
Νέα έφοδος βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, από 20 αστυνομικούς της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

(upd 11:47) Νέα έφοδος έγινε στον ΟΠΕΚΕΠΕ, από 20 αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου (Task Force) που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ).Μαζί τους βρίσκεται και Ευρωπαίος εισαγγελέας.

Η έφοδος έγινε με παραγγελία του εποπτεύοντα εισαγγελέα εφετών στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να πάρει όλα τα στοιχεία από τη βάση δεδομένων του Οργανισμού και να ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις.

Το κλιμάκιο των αστυνομικών βρίσκεται ακόμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ και έχει ήδη προχωρήσει σε κατασχέσεις εγγράφων και άλλων στοιχείων, καθώς και ψηφιακών πειστηρίων, γι' αυτό στην έρευνα συμμετέχει και ομάδα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται «τσουχτερά» ραβασάκια σε ιδιοκτήτες οχημάτων - Πάνω από 300.000 οχήματα στη ψηφιακή «απόχη» της πρώτης μεγάλης διασταύρωσης

Unicredit: Τέσσερα σενάρια μιας «σιωπηλής» χρεοκοπίας των ΗΠΑ

ΠΑΟΚ στο προσκήνιο, λιμάνι στο παρασκήνιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider