Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι 7 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της πολεοδομίας Ρόδου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι 7 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της πολεοδομίας Ρόδου
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση 1 φορά το μήνα στην αστυνομία, υψηλή εγγυοδοσία και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) αφέθηκαν σήμερα το βράδυ και οι επτά εμπλεκόμενοι που είχαν συλληφθεί για το σκάνδαλο της πολεοδομίας της Ρόδου.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση 1 φορά το μήνα στην αστυνομία, υψηλή εγγυοδοσία και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) αφέθηκαν σήμερα το βράδυ και οι επτά εμπλεκόμενοι που είχαν συλληφθεί για το σκάνδαλο της πολεοδομίας της Ρόδου.

Ειδικοτερα αφέθησαν ελεύθεροι:

* ο ιδιώτης αρχιτέκτονας με εγγύηση με 70.000 ευρώ

* ο αναπληρωτής διευθυντής της Υπηρεσίας Δόμησης με 30.000 ευρώ

* ο υπάλληλος που ήταν υπεύθυνος για το αρχείο της Υπηρεσίας με 40.000 ευρώ

* η προϊσταμένη του τμήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών με 100.000 ευρώ

* ο προϊστάμενος του τμήματος Ελέγχου Κατασκευών με 50.000 ευρώ

* ο υπάλληλος της Πολεοδομίας με 20.000 ευρώ

* η ιδιώτης - μηχανικός με 60.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγγενείς των κατηγορουμένων που βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο καθ' όλη τη διάρκεια της απολογίας τους, ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης εισαγγελέως και ανακριτή.

Οι επτά εμπλεκόμενοι προσήχθησαν διαδοχικά το πρωί της Δευτέρας και απολογήθηκαν για συνολικά 13 ποινικά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Μεταξύ αυτών κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, υπεξαγωγή εγγράφων από υπάλληλο κατ' εξακολούθηση, δωροληψία υπαλλήλου κατ' επάγγελμα κ.ά.. Όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδόθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διέρρευσαν στοιχεία πελατών της Vodafone Ελλάδος λόγω κυβερνοεπίθεσης στην Βεϊνόγλου

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιουνίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Δημογραφικό: Υπό εξαφάνιση οι 20άρηδες και οι 30άρηδες στην Ελλάδα - Πόσο συρρικνώθηκε ο πληθυσμός την τελευταία εικοσαετία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider