Ουκρανός ΥΠΕΞ: Εποικοδομητική τηλεφωνική συνομιλία με Ρούμπιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Εποικοδομητική τηλεφωνική συνομιλία με Ρούμπιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Η Ουκρανία επιθυμεί να τερματισθεί ο πόλεμος και η ηγεσία των ΗΠΑ είναι κατηγορηματική στο να πετύχει διαρκή ειρήνη. Συζητήσαμε επίσης τρόπους για να προωθήσουμε την διμερή μας συνεργασία»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Άντριι Σιμπίχα δήλωσε ότι είχε σήμερα «εποικοδομητική τηλεφωνική συνομιλία» με τον Αμερικανό ομόλογο του Μάρκο Ρούμπιο με τον οποίο συζήτησε την επικείμενη διμερή συνάντηση στην Σαουδική Αραβία.

«Η Ουκρανία επιθυμεί να τερματισθεί ο πόλεμος και η ηγεσία των ΗΠΑ είναι κατηγορηματική στο να πετύχει διαρκή ειρήνη. Συζητήσαμε επίσης τρόπους για να προωθήσουμε την διμερή μας συνεργασία», δήλωσε ο Σιμπίχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης

Επιστροφή ενοικίου: Για ποιους έρχεται διπλή πληρωμή και «δώρο» έως 4 ενοίκια

Μετρό Αθήνας - Γραμμή 4: «Ψήνεται» λύση για τον «παγωμένο» σταθμό σε Ευαγγελισμό - Πάρκο Ριζάρη;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider