Χανιά: Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα 35 μαθητές - Συμμετείχαν σε σχολικές εκδρομές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χανιά: Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα 35 μαθητές - Συμμετείχαν σε σχολικές εκδρομές
Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Χανίων εξαιτίας μεγάλου αριθμού μαθητών που προσήλθαν από χθες το βράδυ έως και σήμερα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Χανίων εξαιτίας μεγάλου αριθμού μαθητών που προσήλθαν από χθες το βράδυ έως και σήμερα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέα, «είκοσι μαθητές, χθες το βράδυ, και δεκαπέντε σήμερα, όλοι από τρία διαφορετικά σχολεία της Αθήνας που βρίσκονται σε εκδρομή των σχολείων τους και διαμένουν σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη, προσήλθαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκε κάθε ιατρική βοήθεια και οδηγία. Υποβλήθηκαν σε πλήθος εξετάσεων, έλαβαν ορούς και ενυδατώθηκαν, και αποχώρησαν χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί κάποιο παιδί, λόγω της κατάστασης, να νοσηλευθεί».

Όπως επισήμανε ο κ. Μπέας, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, το υπουργείο Υγείας και η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και μόλις υπάρξουν τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων θα τους κοινοποιηθούν. Οι μαθητές προέρχονται από τρία σχολεία της Νότιας Αθήνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Κρατάει» ο τουρισμός και το Φθινόπωρο

Δημογραφικό: Ο μοναδικός νομός της Ελλάδας που οι γεννήσεις ξεπερνούν τους θανάτους εδώ και μισό αιώνα

UBS: 19+8 μετοχές που χρήζουν προσοχής ενόψει 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider