Λίβανος: Μέσω Κύπρου άρχισε η επιχείρηση εκκένωσης Αυστραλών πολιτών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λίβανος: Μέσω Κύπρου άρχισε η επιχείρηση εκκένωσης Αυστραλών πολιτών
Λίβανος / Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡ
Περίπου 229 Αυστραλοί έφτασαν στην Κύπρο από τη Βηρυτό.

Η Αυστραλία άρχισε σήμερα ν’ απομακρύνει πολίτες της από τον Λίβανο μέσω της Κύπρου κατά την πρώτη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας για την εκκένωση των Αυστραλών πολιτών, μετά από τις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ που έχει την υποστήριξη του Ιράν.

Περίπου 229 Αυστραλοί έφτασαν στην Κύπρο, καθώς ο χρόνος πτήσης από τη Βηρυτό είναι μόλις 40 λεπτά με μία εμπορική πτήση τσάρτερ που ναύλωσε η Αυστραλία.

Μία δεύτερη πτήση θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Επί τη βάσει της ζήτησης αναμένεται ότι θα γίνουν περισσότερες πτήσεις για την εκκένωση Αυστραλών πολιτών από τον Λίβανο, σύμφωνα με δηλώσεις Αυστραλών και Κύπριων αξιωματούχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία @ΑΡ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider