Χρυσοχοΐδης: Έρχεται panic button για παιδιά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χρυσοχοΐδης: Έρχεται panic button για παιδιά
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ανήλικα παιδιά που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο, μέσω του κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να θέτουν σε εφαρμογή το κουμπί πανικού, για να ειδοποιούν τις αρχές.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκαν σήμερα που ξεκινά και η 88η έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση, καθώς μετά το panic button που είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν θύματα οικογενειακής βίας, θα υπάρξει και εφαρμογή που θα αφορά παιδιά.

Ανήλικα παιδιά που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο, μέσω του κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να θέτουν σε εφαρμογή το κουμπί πανικού, για να ειδοποιούν τις αρχές και με τη δυνατότητα του γεωεντοπισμού θα γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκεται ένα παιδί που βρίσκεται σε κίνδυνο, με στόχο να περιοριστούν τέτοια περιστατικά.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικά κίνητρα για hedge funds και private equity - Στόχος η μετατροπή της Αθήνας σε επενδυτικό hub

Το PosoKanei «κατεβαίνει» τζάμπα - Ο έτοιμος Πολάκης για προεδρία - Το «μεσσηνιακό σωματείο» του Σαμαρά

Φουλ για τις 2.800 μονάδες - Το μεγάλο εύρος των προθεσμιακών - Άνοδος έκπληξη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider