Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στο απλό η Μαρία Σάκκαρη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στο απλό η Μαρία Σάκκαρη
Η Μάρτα Κόστιουκ πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη και σε συνδυασμό με τα λάθη της Ελληνίδας πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με νίκη 4-6, 7-6(5), 5-7.

Την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με νίκη 4-6, 7-6(5), 5-7, πήρε η Μάρτα Κόστιουκ, με την Μαρία Σάκκαρη να αποκλείεται στη φάση των «16» του απλού γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις των Αγώνων του Παρισιού.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε μουδιασμένα το εναρκτήριο σετ, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό η Κόστιουκ. Η Ουκρανή βρέθηκε μπροστά με 3-0, κάνοντας δύο breaks και ένα hold. Η... απάντηση της Ελληνίδας ήταν ηχηρή και με 5-0 σερί έφτασε στο σημείο να σερβίρει για το σετ.

Η Κόστιουκ, όμως, αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να χάσει το σετ στο σερβίς της Σάκκαρη κάτι το οποίο δεν κατάφερε να κάνει όταν η ίδια κράτησε τις μπάλες στα χέρια. Το 6-4 ήταν το σκορ στο σετ με το οποίο η Νο.7 του κόσμου πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας τον Σεπτέμβριο με 369.690 απολύσεις - Μειωμένου ωραρίου οι περισσότερες προσλήψεις

Πώς διεκδικούν «κούρεμα» χρέους οι οφειλέτες – Οδηγίες ρύθμισης χρεών

Ο πόλεμος της σόγιας ΗΠΑ - Κίνας: Πρώτο θύμα οι Αμερικάνοι αγρότες, κατά πλειοψηφία ψηφοφόροι Τραμπ!

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider