Δήμος Βόλου: Ουδέν πρόβλημα υφίσταται με το νερό στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δήμος Βόλου: Ουδέν πρόβλημα υφίσταται με το νερό στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Για «ψευδέστατες πληροφορίες περί ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού και στο Δήμο Βόλου» που μεταδίδουν ΜΜΕ κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Για «ψευδέστατες πληροφορίες περί ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού και στο Δήμο Βόλου» που μεταδίδουν ΜΜΕ κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Δήμος, τονίζοντας πως «ουδέν πρόβλημα υφίσταται με το νερό στο δίκτυο ύδρευσης του Βόλου, όπως ρητά πιστοποιούν τα αποτελέσματα των ελέγχων» που «ανακοινώθηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα» ενώ σημειώνει ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται κανονικά σε τακτά διαστήματα και λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διασφαλίζοντας την καταλληλότητα του νερού με το οποίο υδροδοτείται η πόλη.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βόλου αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το ατυχές περιστατικό με τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο, Μέσα Ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας, αλλά και γνωστά για το ρόλο τους τοπικά, μεταδίδουν ψευδέστατες πληροφορίες περί ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού και στο Δήμο Βόλου, προκαλώντας είτε αθέλητα (λόγω άγνοιας) είτε εσκεμμένα σύγχυση και αναστάτωση.

Ξεκαθαρίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέν πρόβλημα υφίσταται με το νερό στο δίκτυο ύδρευσης του Βόλου, όπως ρητά πιστοποιούν τα αποτελέσματα των ελέγχων για την ανίχνευση παθογόνων οργανισμών , που πραγματοποιήθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (Γενική Γραμματεία Περιβάλλοντος και Υδάτων και Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ΟΦΥΠΕΚΑ) σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΜΒ, και ανακοινώθηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Πέραν των ελέγχων αυτών και οι έλεγχοι της ΔΕΥΑΜΒ συνεχίζονται κανονικά σε τακτά διαστήματα που ορίζει η κείμενη Νομοθεσία και λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (χλωρίωση, συντηρήσεις κλπ) διασφαλίζοντας την καταλληλότητα του νερού με το οποίο υδροδοτείται η πόλη».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΥΔΑΠ: Γιατί κόβει το νερό όταν οι οφειλές φτάνουν τα 100 ευρώ - Στο στόχαστρο και οι δήμοι

Το φιάσκο του Ντόναλντ Τραμπ

Ακαθάριστα οικόπεδα: Αντίστροφη μέτρηση για τους ιδιοκτήτες - Πότε αρχίζουν έλεγχοι και πρόστιμα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider