Κεραμέως: Δεν υπάρχει καμία διάρρηξη σε ηλεκτρονικά συστήματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κεραμέως: Δεν υπάρχει καμία διάρρηξη σε ηλεκτρονικά συστήματα
«Δεν μπορεί να παίζει κανείς με εκλογικά ζητήματα», τόνισε η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως για τα περί διάρρηξης στο Υπουργείο, μιλώντας σήμερα στο ΕΡΤNews.

«Δεν μπορεί να παίζει κανείς με εκλογικά ζητήματα», τόνισε η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως για τα περί διάρρηξης στο Υπουργείο, μιλώντας σήμερα στο ΕΡΤNews.

Παράλληλα η υπουργός χαρακτήρισε αδιανόητα όσα ειπώθηκαν από την αντιπολίτευση καθώς και για την δριμύτατη κριτική που ασκήθηκε εκ μέρους της, όταν το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ό,τι είναι φερόμενη η διάρρηξη. «Το υπουργείο Εσωτερικών είχε ήδη κάνει τους πρώτους ελέγχους σε ότι αφορά τα του οίκου του. Το τμήμα κυβερνοασφάλειας είχε κάνει έλεγχο το γράψαμε στην ανακοίνωση ό,τι δεν υπήρχε κανένα ανησυχητικό στοιχείο».

«Δεν υπάρχει κάνενας λόγος ανησυχίας, δεν υπάρχει καμία διάρρηξη, καμία παρείσφρηση σε ηλεκτρονικά συστήματα, τίποτα απολύτως. Η Αστυνομία έχει πει ότι δεν έγινε απολύτως καμία διάρρηξη και αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο», υπογράμμισε η υπουργός. Επιπροσθέτως η κ. Κεραμέως συνέχισε σημειώνοντας πως και η ίδια έχει αναπάντητα ερωτήματα γιατί έγινε αυτή η καταγγελία και τι σημαίνει όλο αυτό το περιστατικό και γι αυτό το λόγο «αμέσως με το που βγήκε το πόρισμα της αστυνομίας που λέει ότι δεν έγινε διάρρηξη, κατέθεσα αίτημα στον εισαγγελέα για να αποκτήσω πρόσβαση στη δικογραφία, στον πλήρη φάκελο και να δούμε εάν υπάρχουν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες».

Εντωμεταξύ, η υπουργός ανέφερε ό,τι έχει γίνει γραπτή αναφορά από τον καταγγέλοντα του περιστατικού και τόνισε :«Έχω καταθέσει αίτημα θεωρώντας ότι έχουμε έννομο συμφέρον, διότι αυτό συνέβη μέσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αφορά την υπηρεσία και έχουμε ζητήσει από τον εισαγγελέα πρόσβαση στη συγκεκριμένη δικογραφία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει γνώση του φακέλου της υπόθεσης και όλη η διαδικασία είναι μυστική και το λόγο αυτό δεν μπορώ να πω περαιτέρω λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Μενίδι - Είχε καταγγείλει τρεις φορές τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

ΥΠΑΑΤ: Έως 31/5 οι αιτήσεις για τη δράση «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»

gazzetta
gazzetta reader insider insider