Πάτρα: Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο βόρειο λιμάνι της πόλης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πάτρα: Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο βόρειο λιμάνι της πόλης
Το Λιμενικό έχει ξεκινήσει έρευνες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Νεκρή ανασύρθηκε, σύμφωνα με το Λιμενικό, μία γυναίκα μέσα από την θάλασσα, στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας, η οποία είχε πέσει στο νερό με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, την γυναίκα εντόπισε ιδιώτης δύτης που ερευνούσε τον θαλάσσιο χώρο μετά την πτώση του οχήματος.

Η σορός της γυναίκας πρόκειται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Επίσης, το Λιμενικό έχει ξεκινήσει έρευνες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι την πτώση της γυναίκας αντελήφθησαν πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν το Λιμενικό και στο σημείο έσπευσαν ένας ιδιώτης δύτης, γερανός, στελέχη του Λιμενικού και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider