Κικίλιας: Αύριο η πρώτη σύμβαση για προμήθεια εξοπλισμού του προγράμματος ΑΙΓΙΣ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κικίλιας: Αύριο η πρώτη σύμβαση για προμήθεια εξοπλισμού του προγράμματος ΑΙΓΙΣ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Πρόκειται για την πρώτη υπογραφή σύμβασης για προμήθεια εξοπλισμού του προγράμματος ΑΙΓΙΣ.

Σύμβαση ύψους 8,7 εκ. ευρώ για την προμήθεια 13 Κινητών Κέντρων Επιχειρήσεων για το Πυροσβεστικό Σώμα και την Πολιτική Προστασία (1 για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας) θα υπογράψει αύριο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Πρόκειται για την πρώτη υπογραφή σύμβασης για προμήθεια εξοπλισμού του προγράμματος ΑΙΓΙΣ. Σκοπός των Κινητών Κέντρων Επιχειρήσεων είναι η επιτόπια διοίκηση και ο συντονισμός των επιχειρήσεων κατά την αντιμετώπιση μεγάλων βιομηχανικών - τεχνολογικών συμβάντων ή φυσικών καταστροφών (σεισμοί,πλημμύρες, δασικές πυρκαγιές, κλπ.).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κτηματολόγιο: Τι μπορεί να σημαίνει μια αεροφωτογραφία του 1945 για ακίνητα και ιδιοκτησίες

Πρέσβειρα ειδικών αποστολών - Το ποδαρικό στη Βουλή - Η ευρω-αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ

Το φθινοπωρινό τεστ των οίκων αξιολόγησης - Όταν το περιθώριο αξίζει περισσότερο από το βαρέλι - Οι δύο φάκελοι που συναντιούνται στα νησιά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider