Πρόεδρος ΑΣΕΠ για παραπλανητικά δημοσιεύματα: Μην τσιμπάτε, δεν θα γίνει νέος διαγωνισμός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόεδρος ΑΣΕΠ για παραπλανητικά δημοσιεύματα: Μην τσιμπάτε, δεν θα γίνει νέος διαγωνισμός
Δεν θα γίνει νέος διαγωνισμός στο ΑΣΕΠ σύντομα, ξεκαθάρισε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, Θάνος Παπαϊωάννου, αναφερόμενος σε σχετικές δημοσιεύσεις και αναρτήσεις.

Δεν θα γίνει νέος διαγωνισμός στο ΑΣΕΠ σύντομα, ξεκαθάρισε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, Θάνος Παπαϊωάννου, αναφερόμενος σε σχετικές δημοσιεύσεις και αναρτήσεις.

«Μην τσιμπάτε, οι συγκεκριμένες αναρτήσεις είναι διαφημίσεις και όχι ειδήσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Ο κ. Παπαϊωάννου όπως ανέφερε τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί στην επιδίωξη των φροντιστηρίων να προσελκύσουν κόσμο και να ξεκινήσουν μαθήματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΑΣΕΠ

Προς α) τους επιτυχόντες του 2γ/2022 και β) τους ενδιαφερόμενους για τον επόμενο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό.

Θερμή παράκληση να μην παρασύρεστε από αβάσιμα δημοσιεύματα των οποίων σκοπός είναι η πρόωρη έναρξη φροντιστηρίων.

Οι προσλήψεις προγραμματισμού του 2024 Πε και Τε θα γίνουν κανονικά μέσω των επιτυχόντων του 2γ/2022 ενώ στο μεταξύ θα εκδοθούν διαδοχικά τα αποτελέσματα της 2γβ και 3γβ.

Η διοργάνωση του επόμενου μεγάλου γραπτού διαγωνισμού προσλήψεων δεν θα αφορά τις θέσεις 2022, 2023 και 2024. Τα γραφόμενα περί επίσπευσης του διαγωνισμού αγνοούν το πόση μεγάλη οργανωτική προετοιμασία θέλει ένας τέτοιος διαγωνισμός. Όσο δε για όσα αναγράφονται σήμερα περί έτοιμων 527 εξεταστικών κέντρων, αυτά κινούνται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Συνεπώς: μην τσιμπάτε.

Όσοι είστε ήδη επιτυχόντες, αναμείνατε τα αποτελέσματα και τις προκηρύξεις για το 2024. Είναι νωρίς για να τα προσδιορίσω χρονικά. Ξέρω ότι τραβάει σε μάκρος η διαδικασία. Να ξέρετε ότι οι εργαζόμενοι του ΑΣΕΠ και τα μέλη της Αρχής έχουμε επίγνωση της αγωνίας σας και κάνουμε ότι μπορούμε δεδομένων και των πολλών και διευρυνόμενων αρμοδιοτήτων που ασκούμε.

Όσοι αναμένετε τον επόμενο μεγάλο διαγωνισμό, έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας για να ασχοληθείτε με φροντιστήρια από τώρα. Αλήθεια: τι θα διδαχτεί αφού δεν υπάρχει ακόμη ύλη; Και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ύλη από τώρα.

Τέλος, ως προς το με ποια επείγουσα διαγωνιστική διαδικασία θα καλυφθούν κάποιες κλαδοειδικότητες όπου δεν υπάρχει επαρκής αριθμός επιτυχόντων, το θέμα εξετάζεται. Δεν τίθεται όμως θέμα μείωσης της βάσης.

Λυπούμαι εάν γίνομαι δυσάρεστος σε κάποια σάιτ. Σέβομαι την ειδησεογραφική τους συνεισφορά και τον μόχθο τους για ενημέρωση. Οι συγκεκριμένες όμως αναρτήσεις είναι διαφημίσεις και όχι ειδήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πληθωρισμός: Επιβράδυνση στο 3,2% τον Ιανουάριο στην Ελλάδα - Σε υψηλά επίπεδα οι αυξήσεις στα τρόφιμα

ΚΕΠΕ: Στο 2,2% ο ρυθμός ανάπτυξης το 2024 στην Ελλάδα - Ανθεκτικότητα αλλά και διεθνής αβεβαιότητα

Παράταση ενός μήνα για την εγκατάσταση POS

gazzetta
gazzetta reader insider insider