Θεσσαλονίκη: Κλειστά δύο σχολεία τη Δευτέρα στην Πυλαία λόγω πτώσης δέντρων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Κλειστά δύο σχολεία τη Δευτέρα στην Πυλαία λόγω πτώσης δέντρων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Από την κακοκαιρία καταστράφηκαν και οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου των κτηρίων.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει ότι η αναστολή λειτουργίας, αύριο, οφείλεται στην πτώση δένδρων στην περίφραξη των σχολείων, κυρίως δε λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου από την κακοκαιρία.

Όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται στον χώρο για την αποκατάσταση των ζημιών και συνεργάζονται με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την αποκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου. Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη επισημαίνει ότι θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις ανάλογα με την πορεία των εργασιών αποκατάστασης.

Στο μεταξύ, από τις 9 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κεντρική Μακεδονία δέχθηκε ακόμη 14 κλήσεις για πτώσεις δέντρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό μπλόκο ΑΑΔΕ σε σύνορα και λιμάνια: GPS, κάμερες κατά του λαθρεμπορίου

Οι δεσμοί της Credia - Το νέο στοίχημα του Μαρινάκη - Η σταθερή τηλεφωνία και η ΔΕΗ

O Τσίπρας στη ζυγαριά του Μαξίμου - Επέκταση των ΣΣΕ και αντιπολιτευτική σιγή - Μήνυμα Γιούνκερ στο γαλάζιο Συνέδριο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider