Ρέντης: Νέες συλλήψεις προανήγγειλε ο Οικονόμου - «Υπάρχουν στοιχεία για τον καθοδηγητή»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρέντης: Νέες συλλήψεις προανήγγειλε ο Οικονόμου - «Υπάρχουν στοιχεία για τον καθοδηγητή»
Στο πρόσωπο που προμήθευσε τον 18χρονο με τη ναυτική φωτοβολίδα, αλλά και στους καθοδηγητές των επεισοδίων στου Ρέντη έχει επικεντρωθεί η έρευνα των Αρχών.

Στο πρόσωπο που προμήθευσε τον 18χρονο με τη ναυτική φωτοβολίδα, αλλά και στους καθοδηγητές των επεισοδίων στου Ρέντη έχει επικεντρωθεί η έρευνα των Αρχών. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου αποκάλυψε πως ο 18χρονος συλληφθέντας υπέδειξε το άτομο που του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα.

Όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις πέρα από αυτή του 18χρονου επισημαίνοντας πως ο άνθρωπος που τους προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει υποδειχτεί και όλα τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους αξιοποιούνται.

«Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή,. Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες ξύλα πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου» ανέφερε ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΙ.

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας με βάση πληροφορίες και αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» πρόσθεσε.

Ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Φάκελο με 200 ονόματα για οπαδική βία κατέθεσαν Οικονόμου - Βρούτσης στον Άρειο Πάγο

Κασσελάκης: «Κλασική η προσέγγιση της κυβέρνησης: όταν δεν μπορεί να λύσει ένα θέμα, οριζόντιο μέτρο παντού»

gazzetta
gazzetta reader insider insider