Δυτική Αττική: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός των 3 εκατ. ευρώ για έργα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δυτική Αττική: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός των 3 εκατ. ευρώ για έργα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Eργασίες βελτίωσης των υποδομών του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με προϋπολογισμό δημοπράτησης 3.000.000 ευρώ και χρηματοδότηση από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, προβλέπει διαγωνισμός που προκηρύχθηκε.

Eργασίες βελτίωσης των υποδομών του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με προϋπολογισμό δημοπράτησης 3.000.000 ευρώ και χρηματοδότηση από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, προβλέπει διαγωνισμός που προκηρύχθηκε.

Συγκεκριμένα, το έργο, συμπεριλαμβάνει:

  1. Συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (επούλωση φθορών, αντικατάσταση-συντήρηση πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας, καθαρισμός ή επισκευή φρεατίων, κ.ά.)
  2. Νέο οδόστρωμα συνολικής έκτασης 60 στρεμμάτων
  3. Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων στηθαίων μήκους 1.000 m
  4. Διαγράμμιση συνολικής επιφάνειας 30 στρεμμάτων
  5. Άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου (εκσκαφές, άρση καταπτώσεων, αποκατάσταση καθιζήσεων, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, κ.ά.)
  6. Μηνιαία καταγραφή με επιτόπου έλεγχο και αποτύπωση βλαβών με χρήση ειδικού εξοπλισμού
  7. Άμεση αποκατάσταση βλαβών.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης , δήλωσε σχετικά: «Συνεπείς στη δέσμευση μας πως θα εστιάσουμε σε έργα και υποδομές που στοχεύουν στην αποτελεσματικότερη ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την προάσπιση της ζωής των πολιτών που είναι για εμάς προτεραιότητα αδιαπραγμάτευτη, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Μόλις δημοπρατήσαμε άλλο ένα σημαντικό οδικό έργο στη Δυτική Αττική, προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ, το οποίο σε συνδυασμό με τα άλλα σημαντικά έργα που είναι σε εξέλιξη, διασφαλίζουν τη ριζική αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας στην περιοχή, που έχει «πληγωθεί» πολλές φορές από φυσικές καταστροφές και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το κλάδεμα των λεφτόδεντρων - Ένας Μητσοτάκης στην εκδήλωση Τσίπρα - Ο «ωραίος από κοντά» Ανδρουλάκης

Πωλήθηκε η Pizza Hut έναντι 2,7 δισ. δολαρίων

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών NBA, Νιου Γιορκ Νικς

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider