Παρουσιάζουμε τους Χορηγούς Οικοδεσπότες Μέλη του 1ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της Delphi Alliance!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παρουσιάζουμε τους Χορηγούς Οικοδεσπότες Μέλη του 1ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της Delphi Alliance!
Με μεγάλο ενθουσιασμό η ομάδα του Συνεδρίου Delphi Alliance παρουσιάζει τους Οικοδεσπότες για το επερχόμενο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Delphi Alliance, που θα πραγματοποιηθεί 25, 26, 27 Οκτωβρίου 2023 στο Grand Hyatt Hotel στην Αθήνα.

Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τους Οικοδεσπότες μας για το επερχόμενο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Delphi Alliance, που είναι πραγματικά εξαιρετικοί:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. (δ.τ. I.A.S. Α.Ε.)

Η I.A.S. A.E. ιδρύθηκε το 2004 από μία ομάδα ικανών, έμπειρων και πι­στοποιημένων επαγγελματιών Λογιστών και αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, διαθέτοντας εξειδικευμένα τμήματα για κάθε αντικείμενο.

Η I.A.S. A.E. στελεχώνεται από έμπειρους λογιστές και φοροτεχνικούς άρτια καταρτισμένους – απόφοιτους Οικονομικών σχολών - και διαρκώς ενημερωμένους μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, με τις ισχύουσες διατάξεις σε λογιστικά, φορολογικά και εργατικά θέματα.

Εξερευνήστε περισσότερα για την IAS Α.Ε. εδώ: http://www.e-ias.gr/

HBP Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε. (δ.τ. HBP A.E.)

Η HBP Α.Ε., ιδρύθηκε το 2006 από δύο αναγνωρισμένους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές με υψηλή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο. Η HBP A.E. είναι μια ταχύτατα ανερχόμενη ελεγκτική εταιρεία και παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες με συνέπεια και αξιοπιστία.

Η H.B.P. A.E. στελεχώνεται από Ορκωτούς ελεγκτές όλων των βαθμίδων με διαφορετική εξειδίκευση και συνεχή εκπαίδευση. Κύριο στόχο έχει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δίνοντας έμφαση στην κατανόηση των αναγκών των πελατών της και της αγοράς μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται, των στόχων και δυνατοτήτων τους καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την HBP Α.Ε. εδώ: https://e-hbp.gr/wp/

Αυτοί οι αξιόλογοι Χορηγοί Οικοδεσπότες Μέλη ανυπομονούν να συνδεθούν μαζί σας στην Αθήνα!

Ελάτε μαζί μας από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου 2023, στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Grand Hyatt στην καρδιά της Αθήνας.

Οι εγγραφές είναι τώρα ανοιχτές; εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.delphialliance.com/conference

#DelphiAlliance #GlobalConference #Sponsors #Networking #AthensBound

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider