Κορκίδης: Θλίψη για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κορκίδης: Θλίψη για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά
«Θλίψη για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά» όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης.

«Θλίψη για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά» όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης επίσης αναφέρει: «Η επιχειρηματική κοινότητα του Πειραιά αισθάνεται πληγωμένη, αλλά και θυμωμένη για την αποτρόπαια ενέργεια που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά.

Πληγωμένη για τον τραγικό θάνατο του άτυχου Αντώνη και ταυτόχρονα θυμωμένη γιατί μια απάνθρωπη ενέργεια, για την οποία έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη, κινδυνεύει να σπιλώσει συλλήβδην στα μάτια της κοινής γνώμης, την ασφάλεια των πλοίων μας και κυρίως της αξίας των ναυτικών μας, που τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τον άγραφο νόμο της διάσωσης ανθρώπων που κινδυνεύουν στις θάλασσες του κόσμου. Αδυνατούμε να συνειδητοποιήσουμε την τραγωδία που συνέβη και εκφράζουμε την θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Arket στην Ελλάδα - Πού βρίσκεται

Επιδότηση 17.500 ευρώ σε νέους έως 29 ετών - Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Εθνικό πλεονέκτημα η πολιτική σταθερότητα λέει ο Κυριάκος - Απάντηση Αλέξη - Μόνος πια ο Δουδωνής στη Λέσβο αλλά που θα πάει η έδρα;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider