Παπανδρέου: Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παπανδρέου: Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει
Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στο 538ο εκλογικό τμήμα του δήμου Πατρών.

«Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 538ο εκλογικό τμήμα του δήμου Πατρών, το οποίο στεγάζεται στο 2ο γυμνάσιο της πόλης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός έχουν τεράστιες δυνατότητες. Μπορούμε να φτιάξουμε μία κοινωνία πιο δίκαιη, πράσινης ανάπτυξης, συμμετοχική και βέβαια με πολιτισμό και αξιοπρέπεια για όλους και ελπίδα για τους νέους. Αλλά όμως πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα. Με την ψήφο μας σήμερα και την συμμετοχή μας καθημερινά. Αλλιώς θα συνεχίσουμε τη λεηλασία την πελατειακή του πλούτου του ελληνικού λαού υπέρ των λίγων και ισχυρών, τον αφελληνισμό της οικονομίας μας, την υπονόμευση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Και βέβαια θα ζούμε και συνεχείς κρίσεις, αχρείαστες. Για αυτό εύχομαι σε όλους, από αυτά εδώ τα σχολεία, στο χώρο της παιδείας, να είναι σύμμαχος όλων μας η γνώση στην άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: «Γκάζι» από την ΑΑΔΕ για τα έργα της φορολογικής διοίκησης – Προσλαμβάνει ανεξάρτητο ελεγκτή για την παρακολούθηση των στόχων

Υποδομές: «Σήμα» στους κατασκευαστές για οδικά έργα στην Αττική (Πρότυπες Προτάσεις)

Η πράσινη μετάβαση απογειώνει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων: Ποιος θα πληρώσει τα 5 τρισ.

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider