Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ αναγνωρίζει τη “νευρικότητα” γύρω από την κατάρρευση της τράπεζας SVB

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ αναγνωρίζει τη “νευρικότητα” γύρω από την κατάρρευση της τράπεζας SVB
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Σούνακ δήλωσε στους δημοσιογράφους ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ ότι ο ίδιος κατανοεί “το άγχος και τις ανησυχίες των πελατών της τράπεζας”.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ δήλωσε σήμερα ότι αναγνωρίζει τη “νευρικότητα” γύρω από την κατάρρευση της τράπεζας Silicon Valley Bank (SVB), αλλά η κυβέρνησή του εργάζεται για την εξεύρεση μιας λύσης που θα εξασφαλίσει την οικονομική ρευστότητα των πελατών της τράπεζας, αλλά και τις ανάγκες για ρευστό χρήμα.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τις συνέπειες από την κατάρρευση της τράπεζας στις βρετανικές εταιρίες τεχνολογίας που προκαλούνται από το χάος γύρω από θυγατρική της SVB στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Σούνακ δήλωσε στους δημοσιογράφους ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ ότι ο ίδιος κατανοεί “το άγχος και τις ανησυχίες των πελατών της τράπεζας” και ότι η κυβέρνηση “διασφαλίζει ότι μπορούμε να εργαστούμε για την εξεύρεση μιας λύσης που θα εξασφαλίσει την λειτουργική οικονομική ρευστότητα των πελατών της, αλλά και τις ανάγκες τους σε ρευστό χρήμα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυριαρχεί η αβεβαιότητα στους Έλληνες - Το γράφημα της εβδομάδας

Φορολογικές δηλώσεις: Έξτρα φόρος για 1 στα 3 νοικοκυριά - Στα 1.866 ευρώ ο μέσος «λογαριασμός»

Η «μαγιά» για το γαλάζιο 30% και... το καμπανάκι - Ο μεταγραφικός πυρετός - Η επιστράτευση του Ταλεϋράνδου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider