ΣΕΒ για παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ: Η επένδυση στην αξία της συμπερίληψης συνδέει την επιχειρηματικότητα με την ανθρώπινη ύπαρξη

Newsroom
Μοιράσου το
ΣΕΒ για παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ: Η επένδυση στην αξία της συμπερίληψης συνδέει την επιχειρηματικότητα με την ανθρώπινη ύπαρξη
«Να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι συνάνθρωποι μας έχουν ίσες ευκαιρίες στην εργασία, στην υγεία και στην επιτυχία», επισημαίνει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία.

«Να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι συνάνθρωποι μας έχουν ίσες ευκαιρίες στην εργασία, στην υγεία και στην επιτυχία», επισημαίνει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία. Ο ΣΕΒ, προσθέτει, συμμετέχει ενεργά στις πρωτοβουλίες για την συμπερίληψη ατόμων με αναπηρία και ενθαρρύνει συνεχώς τα μέλη του να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο την διαφορετικότητα των συμπολιτών μας με αναπηρία.

Ο γενικός διευθυντής του ΣΕΒ Γιώργος Ξηρογιάννης σημειώνει: «Όλοι οι συνάνθρωποι μας είναι πολύτιμα μέλη της κοινωνίας. Οφείλουμε να δείχνουμε την εκτίμησή μας στους συμπολίτες μας με αναπηρία όχι μόνο μια ημέρα σαν αυτή, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου. Μια επιχείρηση είναι πραγματικά επιτυχημένη όταν ενστερνίζεται την συμπερίληψη ατόμων με αναπηρία όχι απλά ως υποχρέωση απέναντι σε ομάδες εργαζομένων με χαμηλή εκπροσώπηση, αλλά ως βασικό συστατικό δημιουργικότητας και αλλαγής υποδείγματος λειτουργίας. Η δέσμευση, και η επένδυση, στην αξία της συμπερίληψης συνδέει την επιχειρηματικότητα με την ανθρώπινη μας ύπαρξη. Προάγει μια κοινωνία ανοιχτή και με ψυχή στην οποία θέλουν να συμμετέχουν όλοι».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Κωστόπουλος: Η Τράπεζα Πειραιώς «αγκαλιάζει» ισότιμα τους πελάτες ΑμεΑ – Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες