Αντισημιτικό παραλήρημα από τον Κάνιε Γουέστ: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντισημιτικό παραλήρημα από τον Κάνιε Γουέστ: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»
«Κάθε άνθρωπος έχει να συνεισφέρει κάτι πολύτιμο, ειδικά ο Χίτλερ» δήλωσε ο Ye.

Ο Κάνιε Γουέστ εξήρε τον Αδόλφο Χίτλερ και τους Ναζί, ενώ αρνήθηκε πως υπήρξε το Ολοκαύτωμα και επιτέθηκε ευθέως στους Εβραίους κατά τη διάρκεια μιας ανησυχητικής συνέντευξης της Πέμπτης το απόγευμα με τον «συνωμοσιολόγο - παρουσιαστή» Άλεξ Τζόουνς.

«Κάθε άνθρωπος έχει κάτι πολύτιμο που έφερε στο τραπέζι, ειδικά ο Χίτλερ», υπογράμμισε ο Ye και πρόσθεσε πως: «επίσης ο Χίτλερ γεννήθηκε Χριστιανός» όπως μετέδωσε το rollingstone.com.

«Βλέπω καλά πράγματα στον Χίτλερ», σημείωσε ο Ye, που φορούσε fullface σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ όταν ο Τζόουνς δήλωσε ότι δεν του αρέσουν οι Ναζί ο ράπερ παρενέβη και είπε «Μου αρέσει ο Χίτλερ».

Μάλιστα, έσπευσε να συμπληρώσει πως «πρέπει να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί όλη την ώρα» και σημείωσε πως «είναι ο Σατανάς που μπαίνει μέσα στους σιωνιστές και τους κάνει να κάνουν κακά πράγματα».

«Δεν μου αρέσει η λέξη "κακό" δίπλα στους Ναζί. Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί» πρόσθεσε ο εκκεντρικός καλλιτέχνης και επιχειρηματίας.

«Το Ολοκαύτωμα δεν είναι αυτό που συνέβη. Ας δούμε τα γεγονότα. Ο Χίτλερ έχει πολλές λυτρωτικές ιδιότητες» τόνισε, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βλαντίμιρ Πούτιν που ισχυρίζεται πως διεξάγει τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία υποστηρίζοντας ότι θέλει απλώς να απαλλάξει το τελευταίο έθνος στην Ευρώπη από τους Ναζί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

To bitcoin θα καταρρεύσει στα 10.000 δολάρια, εκτιμά ο Mark Mobius

Μπάιντεν και Μακρόν αποφασισμένοι να καταστήσουν τη Ρωσία υπόλογη για τις θηριωδίες στην Ουκρανία

ΗΠΑ για πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο: Θα περιορίσει τα έσοδα της Μόσχας

gazzetta
gazzetta reader insider insider