Ιράν: Η Ισλαμική Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει σε "εχθρούς" να υπονομεύσουν την ασφάλεια της χώρας, δηλώνει ο πρόεδρος Ραϊσί

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιράν: Η Ισλαμική Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει σε "εχθρούς" να υπονομεύσουν την ασφάλεια της χώρας, δηλώνει ο πρόεδρος Ραϊσί
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η χώρα συνεχίζει να βιώνει για εβδομάδες ένα πρωτοφανές κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας, με πανεθνικές διαδηλώσεις που πυροδότησε ο θάνατος της Μαχσά Αμινί.

Η ασφάλεια είναι η κόκκινη γραμμή του Ιράν και η χώρα δεν θα επιτρέψει σε εχθρούς της να την υπονομεύσουν, προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης, ενώ η χώρα βιώνει για εβδομάδες ένα πρωτοφανές κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας με πανεθνικές διαδηλώσεις που πυροδότησε ο θάνατος της Μαχσά Αμινί.

«Η ασφάλεια είναι η κόκκινη γραμμή της Ισλαμικής Δημοκρατίας και δεν θα επιτρέψουμε στον εχθρό να εφαρμόσει με οποιονδήποτε τρόπο τα σχέδιά του για να υπονομεύσει αυτό το πολύτιμο εθνικό στοιχείο», είπε ο Ραΐσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Last minute θα είναι η σεζόν του 2026

Η Ελλάδα ξανανοίγει τον φάκελο της γεωθερμίας - Οι περιοχές, τα εμπόδια και το στοίχημα των επενδύσεων

Πωλήσεις δανείων και ακινήτων άνω των 500 εκατ. δρομολογεί η Πειραιώς

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider