Τουρκία: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης - Τραυματίες δύο αστυνομικοί

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τουρκία: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης - Τραυματίες δύο αστυνομικοί
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά ενόπλου στη διάρκεια ελέγχου για την εξακρίβωση στοιχείων σε πολυσύχναστη συνοικία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση του νομάρχη.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά ενόπλου στη διάρκεια ελέγχου για την εξακρίβωση στοιχείων σε πολυσύχναστη συνοικία της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία, σύμφωνα με ανακοίνωση του νομάρχη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συνοικία Φατίχ, όπου αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο δύο υπόπτους και ζήτησαν δελτία ταυτότητας. Ένας εκ των δύο υπόπτων, 32 ετών, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους αστυνομικούς. Δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο πλησιέστερο νοσοκομείο και ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Demiroren.

Στην ανακοίνωση του νομάρχη Κωνσταντινούπολης υπογραμμίζεται ότι ο ένοπλος που πυροβόλησε τους αστυνομικούς φέρεται να είναι ο δράστης μιας επίθεσης που είχε σημειωθεί λίγες ώρες νωρίτερα, με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Η τουρκική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ενόπλου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η εκδήλωση μνήμης και τιμής του Βαρδή στο Μέγαρο - Τι άκουσε η γάτα Ιμαλαΐων και η εκδοχή του Αλέξη για το Συγκρότημα

ΕΣΠΑ: Οι νέες δράσεις για επιδοτήσεις επιχειρήσεων και τα Ταμεία των 700 εκατ. ευρώ που έρχονται το 2026

Τα «δώρα» που έρχονται στις 27/11 για συνταξιούχους, ανασφάλιστους και δικαιούχους επιδομάτων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider